Duge

Duge

Vores tørre- og strygerulle kan håndtere duge i alle størrelser. Vi ruller duge på den gammeldags måde. Vi ruller altid din dug i våd tilstand med den helt rigtige restfugtighed for at sikre det bedst mulige resultat. Vi folder dugen sammen på den “gammeldags” måde hvor dugen får de karakteristiske “mågevinge-presfolder”. Dugen leveres flot indpakket i kvalitetspapir.

Især vask og rul af Georg Jensen Damask duge er noget vi har mange års erfaring i. Vi vasker og ruller blandt andet Georg Jensen duge for Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia. Her har vi sammen med Ti Trin Ned og Georg Jensen Damask udviklet en metode, som giver den helt rigtige struktur og stivelse, så dugene er “crispy” og fibrene skinner.

Byens Rens vasker og ruller mere end 20.000 duge for privatpersoner hvert år, så du er sikret hurtig levering og god kvalitet.

Med et flot resultat fremhæver dugen porcelænet og den gode mad. Dette giver gæsterne en god og uforglemmelig oplevelse af et gæstfrit hjem, hvor gæsterne føler sig værdsatte.

Vask og rul af duge