Gardiner

Rens af Gardiner

Dine gardiner hænger fremme hver dag og bliver udsat for både sol, støv og snavs. Med tiden kan gardiner påvirke dit indeklima negativt, hvis de ikke bliver renset for støv. Det er derfor nødvendigt, at dine gardiner indimellem bliver renset eller vasket.

Gardiner så gode som nye

Hos Byens Rens tilbyder vi både vask og rens af gardiner. Hvad enten dine gardiner trænger til at få fjernet lugt og pletter – eller bare trænger til en opfriskning. Efter rens af dine gardiner, efterbehandler vi dem enten i gardinpressen eller med damp for at få det mest professionelle resultat. Det betyder, at du får gardiner retur, som er så gode som nye og helt klar til at blive hængt op.

Rens og vask af alle typer gardiner

Vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, hvad end du har brug for vask eller rens af lamelgardiner, plissegardiner eller foldegardiner. Med en regelmæssig rens af dine gardiner sikrer du en forlænget levetid samt et godt indeklima.

Hvad skal du være opmærksom på når du får renset eller vasket gardiner hos Byens Rens?

1) Vores forsikring dækker ikke, så behandlingen er på din egen risiko – kontakt evt. butikken hvor dine gardiner er købt og få en vejledning til hvordan de skal vaskes eller renses
2) Vi kan ikke garantere at gardiner bliver 100% som nye – slet ikke hvis de er misfarvet af nikotin, jord eller olie. Vi er enormt omhyggelige og vedholdende, men garanti om at de bliver som nye, kan ikke udstedes på forhånd
3) Det tager 1-2 uger at få renset gardiner

Hvad koster det at få renset gardiner?
Gardiner pr. kg. (min. 1kg pr. del) 135 kr.
Møbelbetræk pr.kg (min. 1kg pr. del) 135 kr.
Persienner alm stål, pr. mtr bredde 270 kr.
Persienner træ, pr. mtr bredde 410 kr.
Plisségardin, pr. mtr bredde 410 kr.
Foldegardin, pr. mtr bredde 410 kr.
Rullegardin, pr. mtr bredde 410 kr.
Lamelgardin, pr. lamel 60 kr.
Lamelskinne, pr. mtr bredde 304 kr.

 

Rens af gardiner