Vask af hestedækken

Hestetekstiler og –dækkener består idag af værdifulde stoffer. Pleje og vask af disse kan være en udfordring pga. af størrelsen. Især uld og uldholdige hestedækkener er udsat for en ekstrem hård belastning. Udover hår og fedt, sætter pigment sig fast dybt ned i vævet. Selv de mindste støvpartikler lader sig, uden de egnede hjælpemidler, kun fjerne besværligt eller med beskadigelse af materialerne til følge. Denne beskadigelse omfatter ofte små brud på fibrene, der kan være smertefulde på ryggen af dyret. 

Derudover står det hygiejniske aspekt også ofte i baggrunden. Også her bør enhver der holder af heste tænke på, at hygiejniske rene tekstiler er med til at sikre en optimal sundhed for dyret. Derfor har vi løst dette problem for dig med specielle produkter. 

Med vores specialbehandling anvender vi et højkoncentreret specialvaskemiddel, der pga. de udsøgte tensider egner sig fremragende til hestedækkener. Den milde pH-værdi sørger for, at der selv på ømfindtlige ulddækkener sikres en skånende men grundig rengøring. Snavsbærere og dispergeringsmidler fjerner grundigt hår, snavspartikler og fedt. Høje hygiejniske krav opfyl-der vi gennem anvendelse af et desinficerende vaskemiddel. Selv under de skånsomme vaskebetingelser opnår vi en høj hygiejnisk virkningsgrad. Derudover fjernes ubehagelig lugt efter behov med vores specialadditiv.

Priser på rens og vask af hestedækkener:
Hestedækken, alm. med imprægnering 185 kr.
Hestedækken, vinter med imprægnering 275 kr.
Sadelunderlag eller -tæppe 135 kr.
Gemacher pr stk. 35 kr.

 

Vask af hestedækken