Vask af kugledyne

Kugledyner er populære fordi de har en positiv effekt på at falde i søvn, at sove dybt hele natten igennem og på at nedsætte stress, depression og angst. Så hvis man oplever stress og søvnbesvær, kan det være relevant at anvende en kugledyne.

Ofte er det personer som har en diagnose som f.eks autisme, ADHD eller andre diagnoser inden for Autismespektumet, samt demens området. Begge grupper har ofte stor gavn af den sansestimulation som en kugledyne giver til personen. Mange af disse sansestimulationer som kugledynen giver er med til at give personen en langt bedre søvn, eller nattesøvn så man ikke får for lidt søvn eller usammenhængende søvn. Husk at en god søvn er vigtig for at man som menneske kan fungere optimalt i løben af dagen. Her er det specielt godt med en kugledyne som hjælpemiddel til at få en bedre søvn.

Indeni dynen er der typisk syet nogle vægtlommer som er fyldt op med små kugler eller plastikgranulat.

De mest gængse kugledyneproducenter er Protac, Spectrum, Moutainblanket etc. 

Hvad skal du være opmærksom på når du skal vaske en Kugledyne

Kugledyner kan normaltvist ikke vaskes i en husholdningsmaskine og kræver en stor industrimaskine med særlige programmer til at sikre korrekt håndtering og desinficering.

Brug et professionelt renseri til at vaske din kugledyne

Byens Rens har mange års erfaring med at vaske kugledyner. Vi har en lang række bostæder og hjælpemiddelcentraler, som benytter os til at holde disse kugledyner rene for både institutioner og beboere.

Vi anvender en avanceret vaskeproces, der er baseret på specialiserede maskiner, der har computerstyrede programmer og præcist doserer højteknologiske sæber.

Hos Byens Rens har vi Europas mest moderne produktion og anvender blandt andet Wet Cleaning baseret på udstyr fra Miele Professional og den verdensførende tyske producent af vaskemidler, Büfa. Du kan læse mere om det her.

Byens Rens tilsætter et særligt desinficerende middel i renseprogrammet, som sikrer at din silkedyne er fuldstændig fri for bakterier og vira.

Vi tilbyder afhentning direkte hos jer, så kontakt os gerne for at aftale afhentning og levering på mail info@byensrens.dk eller telefon 75924350.

Du har ligeledes mulighed for også at aflevere din kugledyne hos vores indleveringssteder i hele Danmark.

Hvad koster det at få vasket en kugledyne?
Dyne, kugle 621 kr.
Vask af silkedyne