Professionel rensning af tæpper

Et tæppe kan tilføje hygge og varme i et rum og kan være en vigtig brik i at binde et rum sammen. Derfor bør du også passe godt på dine tæpper, så de bliver ved med at være centrum for hyggelige stunder. Men når det handler om rens af tæpper, er der ikke noget erstatningsprodukt for en professionel rens. Derfor skal du altid overlade dine tæpper til et renseri. 

Hos Byens Rens er vi specialister i rens af alle tæpper. Vi giver dig både rens af ægte tæpper, ryatæpper, kelimtæpper og silketæpper. Derudover sørger vi også for rens af mange Hay Pinocchio-tæpper og andre typer specielle tæpper. Har du derfor brug for rens af et tæppe, kan vi hos Byens Rens altid give dig en professionel rens af det tæppe, du ønsker.

Når du vælger at overlade dit tæppe til rens hos Byens Rens, garanterer vi, at vi fjerner alt snavs og allergifremkaldende stoffer fra tæppet, så det er sikkert for dig, dine kæledyr og dine omgivelser. En rensning hos Byens Rens efterlader dit hjem renere og sundere.

Hvad koster rens af tæpper?

Leveringstid: 1 uge, dog 3-4 uger på løse tæpper

Plaid 192 kr.
Juletræstæppe 265 kr.
Sengetæppe 314 kr.
Løse tæpper pr. m2. 292 kr.
Gulvmåtte lille <1m2 90 kr.
Gulvmåtte alm 1-2m2 130 kr.
Gulvmåtte stor 2-3m2 280 kr.
Gulvmåtte ekstra stor >3m2 380 kr.
Tæpperens

Fordele ved en professionel rens af dit tæppe

Selv når du har pletbehandlet dit tæppe, og du synes, det ser rent ud, kan det stadig have gavn af en professionel rensning. Udover at rengøre dit tæppe og gøre det hygiejnisk, får du mange flere fordele med en tæpperensning hos Byens Rens. 

Du opnår sundhedsmæssige fordele. Tæpper spærrer ofte forskellige bakterier, allergifremkaldende stoffer og støv partikler inde, som er blevet forbundet med bihule- og vejrtrækningsproblemer som astma. Med en rensning hos os garanterer vi, at vi rengør tæppet for alt det støv, snavs og bakterier, det har opsamlet i løbet af årene. En professionel rens af dit tæppe hjælper også til eliminering af støvmider og andre kilder til allergifremkaldende stoffer såsom skimmelsvamp. Hos Byens Rens fjerner vi også lugt. Tæpper kan nemt opfange lugte, især hvis du har kæledyr. Men en professionel rens fjerner lugten af for eksempel hund og kat samt andre lugte som spildt mad. En professionel rens forlænger også dit tæppes levetid og holder det i førsteklasses stand i længere tid. Det er derfor en bæredygtig løsning, der sikrer, at du ikke skal ud og købe nyt i tide og utide. 

Sådan foregår en rensning af dit tæppe

Når du indleverer dit tæppe hos et af vores indleveringssteder, transporterer vi tæppet til vores renseri i Fredericia. Her vil vores dygtige renserimedarbejdere begynde med at banke tæppet for at fjerne sand og andre løse partikler. Derefter bliver synlige pletter behandlet og forvasket i et specielt vaskekar. Selve rensningen af tæppet foregår ved, at tæppet vaskes, mens det ligger fladt på gulvet og eftervaskes og udskylles på et specialanlæg. Hos Byens Rens lufttørrer vi altid tæppet i 6-8 timer, da det minimerer risikoen for svind. Hvis tæppet har en gummiside, er lufttørringen vigtigt, da varmen ellers kan beskadige gummiet. Til sidst bliver tæppet efterinspiceret og imprægneret, så det afviser skidt og snavs.