Voksiposer

Voksiposer

Rigtig mange nybagte forældre investerer i en voksipose til deres baby. En Voksi pose er ligesom en sovepose, der kan bruges i barnevognen, klapvognen og som legetæppe.

Der findes rigtig mange Voksiposer, med egenskaber til både sommer og vinterbrug. De forskellige Voksiposer er gode til de forskellige aldre og er lavet af forskellige materialer.

I en række Voksiposer er plejeanvisningen at de kun må kemisk renses. Byens Rens ønsker ikke at kemisk rense Voksiposer, da der – på trods af krav til maskimalt tilladt mængde af resterende kemi – stadig vil være kemi i forbindelse med behandlingen. Vi synes aldrig du skal sende din Voksipose til kemisk rensning!

Vi har i stedet i samarbejde med vores tyske kemiingeniører designet en specialbehandling, der udelukkende ved brug af biologisk nedbrydelige vaskemidler der er mærket med EU blomsten, giver et resultat der er effektivt og 100% desinficererende så det lever op til de krav der eksempelvis er for hospitaler. Vores anbefaling er dermed imod producents anvisninger og din reklamationsret ifølge købeloven bortfalder. Vores anbefalede behandling sker på kundens risiko dermed.

Rens af voksipose