Renseri Odense

Er du inviteret til bryllup, konfirmation eller forretningsmiddag, og har du ikke lige fået renset kjolen eller skjorten fra sidst? Hos Byens Rens ved vi, at det kan være svært at få tid til at passe godt på sit tøj i en travl hverdag, og rens er måske ikke det, der står øverst på listen af gøremål. Når alt kommer til alt, siger det tøj, du går i, meget om, hvem du er. Så hvorfor ikke passe ekstra godt på det. Med indleveringssteder i hele Danmark er Byens Rens en af de mest pålidelige firmaer, der tager sig af rens af enhver karakter. Og med hele otte indleveringssteder til at få dit tøj på renseri i Odense, kan du altid finde et renseri tæt på dig og hurtigt blive klar til festen – helt uden at røre en finger.

Alt kan få brug for en rens

Hvis du ønsker tøjrens i Odense, kan vi altid hjælpe dig med at holde dit tøj rent og professionelt, og vi kan også hjælpe dig med at bevare dit sengetøj, og mange andre af de tekstiler, du bruger derhjemme. 

Du kan sende alt dit tøj og tekstil til rens, men noget egner sig selvfølgelig også til en tur i vaskemaskinen derhjemme. Håndvask og skånsomme vaskeprogrammer er dog ikke tilstrækkelige til at vaske særlige stoffer. Og hvis du har en kjole, skjorte eller andet, du er særlig glad for, så kan du trygt overlevere den til et af vores kompetente indleveringssteder i Odense. På den måde er du sikker på, at intet går galt, når du sender det til renseri, og du kan bevæge dig selvsikkert i tøjet igen og igen.

Hvad skal jeg sende på renseri i Odense? 

Alt, der er lavet af viskose, polyamid, genstande med plissering, tøj som slips og blazere med skulderpuder, ruskind og ikke-vaskbart læder, betragtes alle som genstande, der kun må vaskes på renseri. I ethvert stykke tøj og tekstil kan du tjekke vaskeanvisningerne på mærket, der er syet ind i stoffet. Det er vigtigt at følge anvisningerne for at bevare kvaliteten og pasformen af stoffet. Derfor bør du aldrig være en vovehals og vaske et stykke tøj eller stof selv, hvis mærket viser en skål med vand med et kryds over. Det betyder, at stoffet ikke tåler maskinvask, og du bør derfor altid lade et renseri håndtere tøjet.  

Hos Byens Rens i Odense kan du blandt andet indlevere følgende til renseri: 

 • Jakker og frakker
 • Selskabstøj 
 • Skjorter 
 • Kjoler 
 • Skind 
 • Pels 
 • Trøjer og bluser 
 • Duge 
 • Gardiner
 • Tæpper
 • Sko
 • Sengetøj og topmadrasbetræk 

Vi sender tøjet videre til et renseri med kompromisløs kvalitet 

Indleverer du dit tøj hos et af vores indleveringssteder i Odense, fragter vi dit tøj sikkert og skånsomt til vores centrale renseri i Fredericia, der er det mest moderne i Europa. Hos Byens Rens leverer vi kun kvalitetsrens, og vi renser derfor alt dit tøj manuelt. Vores strygefolk har alle sammen skrædderbaggrund og forstår sig både på tøjstruktur og metervarer. Du kan derfor have tillid til, at vi ved hvad vi laver. Når du indleverer dit tøj hos et renseri i Odense, kan du altid være sikker på at få din skjorte, kjole eller andet tilbage, som var den ny. 

I Odense har vi sørget for, at vores otte renserier er fordelt ud over byen. Så hvad end du befinder dig i Odense C eller Odense SV, kan du finde en af de stationer, hvor du kan aflevere dit tøj til et renseri, der vil passe godt på det.

Giv dine skjorter nyt liv 

Hvad end du trækker i en skjorte hver dag på dit arbejde, eller når du skal til middag eller fest, vil en skjorte altid være en finere beklædning. Skjorter kan dog hurtigt miste farven, miste pasformen og se triste og ujævne ud i stoffet, hvis du ikke behandler dem med omhu. Hvis du gang på gang giver dine skjorter en tur i vaskemaskinen, mister de hurtigt deres eksklusivitet og bliver måske en skjorte, du ikke har lyst til at tage på på arbejde eller til fest. 

Alle vores samarbejdspartnere i Odense er eksperter i tøj og kan nemt og billigt hjælpe dig med at holde elegancen og kvaliteten ved lige i dine skjorter. For kun 98 kroner sørger vi for rensning og strygning af fire af dine skjorter, så du altid kan gå på arbejde eller til fest i de fineste tekstiler uden at skulle bekymre dig om hverken pletter eller slid. 4 skjorter for 98,-

Send dit tøj på renseri i Odense, hvis miljø og bæredygtighed er vigtigt for dig

For os er det en prioritet at passe på vores fælles planet i det arbejde, vi udfører. Du kan læse mere om hvordan vi tager os af dit tøj på en måde, der er yderst skånsom for miljøet ved at klikke på linket her.

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER