Send dit tøj på renseri i København

Pletterne på dit tøj, dine møbler og dine duge mv. kan være møjsommelige at få fjernet. Det kræver ofte flere timers arbejde – og måske er resultatet ikke engang helt tilfredsstillende. Heldigvis giver vi dig mulighed for at overlade dine finere tekstiler, som vi sender videre til et renseri, i København. Her får du den mest professionelle behandling, du kan forestille dig. Vi sørger for at tage os af dit tøj, så det fremstår, som var det helt nyt, når du afhenter det hos os igen. Det er både billigere for dig og mere bæredygtigt end at skulle ud at købe nyt tøj. Her på siden kan du se alle de steder, hvor du kan indlevere dit tøj til renseri i København og omegn. 

Indlever dit tøj hos en af vores afdelinger i København

Når vi har modtaget dit tøj på et af indleveringsstederne, fragtes det til vores centrale renseri i Fredericia. Her står der et team klar til at sørge for, at dit tøj får den helt rette manuelle behandling. Flere af medarbejderne har erfaring fra skrædderbranchen, og derfor kan du forvente det højeste niveau af service af alle de ting, du har sendt til rens. Det gælder uanset, om der er tale om uldsweatere, jakkesæt, selskabsduge, betræk eller fine kjoler mv. Hos Byens Rens er vores vision at gøre det at sende sit tøj m.m. på renseri i København til en hverdagsting. Så kig på oversigten og se, om der ikke skulle være et indleveringssted tæt på dig, hvor du kan aflevere dit tøj til en kærlig behandling på Europas bedste renseri. Alle stederne vil du blive mødt med vejledning og ekspertise, når det handler om behandling af forskellige tekstiler. Og når det rensede tøj er klar til dig, leverer vi det tilbage i en flot indpakning.    Hos Byens Rens i København tager vi os blandt andet af:  

 • Gardiner 
 • Skjorter 
 • Betræk
 • Slips 
 • Møbelbetræk 
 • Ruskind og pels 
 • Kjoler
 • Nederdele
 • …og meget mere

 

Send dit tøj på renseri i København, hvis miljø og bæredygtighed er vigtigt for dig

For os er det en prioritet at passe på miljøet i det arbejde, vi udfører. Du kan læse mere om hvordan vi tager os af dit tøj på en måde, der er yderst skånsom for miljøet ved at klikke på linket her.

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER