Renseri Ikast

Har du været vært for en dejlig middag, der desværre har afgivet rødvinspletter på dugen, eller har børnene smudset sofaen til med pletter, der er svære at få af? Vi forstår godt, at du ikke har tiden til at skrubbe og rense – og vi gør glædeligt arbejdet for dig. Hos Byens Rens i Ikast bestræber vi os på at forlænge vores kunders tøj og tekstilers levetid ved at sende det videre til vores centrale renseri. Hos Byens Rens har vi nemlig stor kompetence inden for rens af en lang række materialer, og med vores indleveringssteder i Ikast er du sikret en eksklusiv og professionel håndtering af dit tøj og tekstil på et dybt professionelt renseri, der samtidig prioriterer miljø og bæredygtighed.

Eksperter i rens af duge 

Hos Byens Rens har vi mange års erfaring i at rense duge. Når du indleverer dine duge i Ikast, så vi kan sende dem til videre til vores renseri, sørger vi altid for, at du får dem tilbage i den helt korrekte struktur og stivelse, så du nemt kan lægge dem på bordet og dække pænt op til det næste middagsselskab. Dine duge rulles altid, mens de stadig er våde, så vi sikrer, at din dug presses helt korrekt. Når du afhenter dine duge hos en af vores samarbejdspartnere i Ikast, er de flot pakket ind i miljørigtigt kvalitetspapir og med de karakteristiske mågevingepressefolder.

Byens Rens i Ikast tager blandt andet også imod: 

 • Skjorter 
 • Selskabstøj
 • Vasketøj 
 • Dyner 
 • Voksiposer 
 • Sko 
 • Skind og pels 
 • Kjoler 
 • Blazere 
 • Trøjer og bluser 
 • Sengetøj 

Forkæl dig selv ved at sende dit tøj til renseri på vores indleveringssteder i Ikast

Hos Byens Rens er vores mission at gøre renseri til en fast del af hverdagen. Mange har den opfattelse, at en rens ikke kan betale sig, og at man lige så nemt kan rense og vaske alt sit tøj hjemme. Det kan du også sagtens med en stor del af dit tøj og tekstil, men nogle materialer kræver ekstra pleje, og tåler ikke maskinvask. Har du for eksempel en lækker silkeskjorte eller kashmirsweater, så kast dig endelig ikke ud i at rense og vaske dem derhjemme. Vores centrale renseri har stor erfaring med rens, og de håndterer altid dit tøj og tekstil med forsigtighed, så du får følelsen af en ny skjorte eller sweater, når du afhenter. 

Afleverer du dit tøj hos et af vores indleveringssteder i Ikast, fragter vi det til vores renseri i Fredericia, som håndterer alt vores rensetøj. Vi pakker altid dit tøj og tekstil i dragtposer, så det ikke beskadiges under transport. Hos Byens Rens har vi et stærkt hold af specialiserede renserimedarbejdere, der håndterer dit tøj med hvert deres fokus. Det gør vi for at sikre, at dit tøj og tekstil altid behandles nænsomt, så vi indfrier de forventninger, du har til os om håndteringen af dit kvalitetstøj og tekstil. 

Bliv klar til næste fest med rens af din smoking

Når vores afdelinger i Ikast får indleveret en smoking, er det en stor proces at få den renset og klar til, at du kan iføre dig den igen. En smoking er ikke allemandseje, og de fleste har kun én til de helt specielle begivenheder. Derfor ved vi, at en smoking er tøj af høj kvalitet, og vi håndterer den altid med stor respekt og rolige hænder.

Vores renseri har en helt særlig tilgang til rens af en smoking, og når indleverer den til rens i Ikast, sendes den videre for at blive gennemgået for pletter. Det gør vi, fordi vi ved, at en smoking ofte har pletter efter mad og vin. Efterfølgende vil vores renserimedarbejdere altid forbehandle stoffet og derefter pletbehandle. Når du afhenter din smoking hos en af vores afdelinger i Ikast, er den presset og strøget – lige til at hænge ind i skabet. 

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER