Randers

Renseri Randers

Vi kender godt det med, at man ikke lige får renset eller vasket jakkesættet eller den fine kjole efter festen, og det blot bliver hængt beskidt og plettet tilbage i skabet – for man skal alligevel ikke bruge det igen før om noget tid. Lige pludselig står man dog i en situation, der kræver et jakkesæt eller en festkjole, og så har man ikke noget, som er pænt og rent. Det problem støder du ikke på med vores renseri-service i Randers. Her overtager vores samarbejdspartnere nemlig meget gerne dit rensetøj efter festen, så det hænger klar i skabet til næste gang, du skal bruge det. Uden at du behøver gøre andet end at bringe og hente rensetøjet hos en af vores afdelinger i Randers. 

Aflever dit tøj til en professionel rensning i Randers 

Med hele fem indleveringssteder i Randers garanterer vi, at du altid kan finde vores service tæt på dig. I Randers finder du nemlig Byens Rens-afdelinger hos både Tøjeksperten, Dagli’brugsen og NærKøb. Når du afleverer dit rensetøj på et af vores indleveringssteder i Randers, transporterer vi tøjet til vores centrale renseri i Fredericia. Her vil dit tøj blive behandlet efter dets vaskeanvisninger og blive pletbehandlet, hvis det er nødvendigt. Byens Rens renser alt tøj og tekstil med håndkraft, og vi gør derfor ikke brug af store industrimaskiner. Det gør vi, fordi vores renserimedarbejdere er specialister i rensning af tøj, og vi ønsker at holde godt opsyn med, at dit tøj og tekstil bliver behandlet korrekt.

Vi ønsker at gøre op med forestillingen om, at en rens er forbeholdt det fineste tøj, du ejer. Derfor kan du sagtens aflevere alt dit vasketøj til et renseri på en af vores afdelinger i Randers. En professionel rens er en service, der er til for at gøre din hverdag nemmere, og i dag er det altså så nemt, at du kan aflevere rensetøjet samme sted, som du handler ind. Mange laver også den fejl at vaske alt deres tøj i vaskemaskinen, men faktisk er der en del tøj, der slet ikke kan tåle at komme i vaskemaskinen. Har du for eksempel tøj med plissering, en blazer med skulderpuder og tekstil i ruskind, bør du altid sende det til rens hos et renseri. Er du i det mindste i tvivl, om hvordan du skal håndtere en vask af dit tøj, kan du altid sende det til en professionel rens. På den måde er du sikker på, at rensningen af dit tøj bliver udført korrekt.

Sådan gør du:
  1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens
  2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
  3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri i Fredericia
  4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

Du kan læse mere om hvordan man gør HER

Hvad koster det? – eksempler
Habit 238 kr.
Bukser 100 kr.
Blazer 138 kr.
Kjole, alm. 239 kr.
Bluser/let top 105 kr.
Tilbud – 5 skjorter, vasket og maskinstrøget 98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag) 988 kr.
Dåbskjole 298 kr.
Konfirmationskjole 339 kr.
Frakke, alm. 299 kr.
Jakke, alm. 224 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul 110 kr.
Dyne, enkel 243 kr.
Topmadras betræk, alm 336 kr.

Se den komplette prisliste HER