Renseri Randers

Vi kender godt det med, at man ikke lige får renset eller vasket jakkesættet eller den fine kjole efter festen, og det blot bliver hængt beskidt og plettet tilbage i skabet – for man skal alligevel ikke bruge det igen før om noget tid. Lige pludselig står man dog i en situation, der kræver et jakkesæt eller en festkjole, og så har man ikke noget, som er pænt og rent. Det problem støder du ikke på med vores renseri-service i Randers. Her overtager vores samarbejdspartnere nemlig meget gerne dit rensetøj efter festen, så det hænger klar i skabet til næste gang, du skal bruge det. Uden at du behøver gøre andet end at bringe og hente rensetøjet hos en af vores afdelinger i Randers. 

Aflever dit tøj til en professionel rensning i Randers 

Med hele fem indleveringssteder i Randers garanterer vi, at du altid kan finde vores service tæt på dig. I Randers finder du nemlig Byens Rens-afdelinger hos både Tøjeksperten, Dagli’brugsen og NærKøb. Når du afleverer dit rensetøj på et af vores indleveringssteder i Randers, transporterer vi tøjet til vores centrale renseri i Fredericia. Her vil dit tøj blive behandlet efter dets vaskeanvisninger og blive pletbehandlet, hvis det er nødvendigt. Byens Rens renser alt tøj og tekstil med håndkraft, og vi gør derfor ikke brug af store industrimaskiner. Det gør vi, fordi vores renserimedarbejdere er specialister i rensning af tøj, og vi ønsker at holde godt opsyn med, at dit tøj og tekstil bliver behandlet korrekt.

Vi ønsker at gøre op med forestillingen om, at en rens er forbeholdt det fineste tøj, du ejer. Derfor kan du sagtens aflevere alt dit vasketøj til et renseri på en af vores afdelinger i Randers. En professionel rens er en service, der er til for at gøre din hverdag nemmere, og i dag er det altså så nemt, at du kan aflevere rensetøjet samme sted, som du handler ind. Mange laver også den fejl at vaske alt deres tøj i vaskemaskinen, men faktisk er der en del tøj, der slet ikke kan tåle at komme i vaskemaskinen. Har du for eksempel tøj med plissering, en blazer med skulderpuder og tekstil i ruskind, bør du altid sende det til rens hos et renseri. Er du i det mindste i tvivl, om hvordan du skal håndtere en vask af dit tøj, kan du altid sende det til en professionel rens. På den måde er du sikker på, at rensningen af dit tøj bliver udført korrekt.

 

Sådan gør du:
  1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
  2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
  3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
  4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER