Renseri Århus

Har du holdt fest eller haft gæster til en social sammenkomst, hvor der er kommet rødvin på din dug? Eller har dine børn plettet din sofa til med syltetøj eller andet, der kan være rigtigt besværligt at få ordentligt af det sarte stof? Det er sjældent belejligt at skulle bruge time efter time på at rense de ting, du holder af. Men det findes der heldigvis råd for. For vores afdelinger i Aarhus tager sig glædeligt af det hårde arbejde – og så sker det endda på en yderst professionel måde, hvor der tages hånd om dine tekstiler på den bedst tænkelige måde. Derved bliver de ting, som du holder af så gode som nye igen; klar til både festlige lag og den daglige brug.  Hos Byens Rens har vi mere end 25 års ekspertise i rens af tøj – og søger du derfor en specialist i Aarhus, som tager sig af rens af alle former for tekstiler, der kan være vanskelige at rense selv, kan du roligt indlevere dit tøj hos en af vores indleveringssteder i Aarhus.

Vi har ekspertise i rens af duge

En af de besværlige opgaver, som vi gerne løser for dig via vores renseri-service i Aarhus, er rens af dine plettede duge. Afleverer du dine duge til rens hos en af vores samarbejdspartnere i Aarhus, sikrer vi os, at du altid får dem tilbage i den struktur og afstivning, som din dug netop skal have – klar til at bruge dem til opdækning til den næste sammenkomst eller middag. Vi sørger desuden for at følge de helt rette forskrifter for behandling af tekstiler. Det betyder for eksempel, at vi ruller dugene, mens de endnu ikke er tørre, da det giver os mulighed for at presse dem på den helt optimale facon. Når dine duge er blevet klar til afhentning, er de samtidig pakket behørigt ind i miljørigtigt kvalitetspapir og med de helt rigtige pressefolder. Her mærker du den første fornemmelse af håndværksmæssig kvalitet fra Byens Rens.  

Giv dig selv en god oplevelse ved at sende dit tøj på renseri i Aarhus

En af vores primære visioner er at gøre det almindeligt at sende sit tøj på renseri i Aarhus. Det er stadig manges fejlagtige opfattelse, at det er enormt dyrt og at man lige så godt kan håndtere sit vasketøj derhjemme. Det kan man også – i nogen udstrækning. For der er noget at dit tøj, som fortjener en ekstra kærlig hånd, hvis du skal blive ved med at have glæde af det i lang tid fremover. Der er sikkert mange ting i din garderobe, der ikke just har gavn af en almindelig maskinvask. Det kan for eksempel være dine fine silkeskjorter eller dine kære hjemmestrikkede sweaters, som du ikke må vaske i vaskemaskinen derhjemme. Indlever dem i stedet på et af vores indleveringssteder i dit nærområde, hvor vi sender dem videre til et renseri. Det er bestemt det allerbedste, du kan gøre for dit tøj.

Sådan foregår det, når du indleverer dit tøj m.m. hos Byens Rens

Når du har afleveret tøjet eller stoffet hos en af vores afdelinger i Aarhus, fragter vi det videre til vores specialiserede renseri i Fredericia. Her sørger vi naturligvis for, at dine ejendele får en nænsom transport ved altid at transportere det i specielle dragtposer. På vores centrale renseri renses dine ting af kyndige fagpersoner. Det er din garanti for, at dit tøj altid får den bedst mulige behandling, når du sender det til tøjrens i Aarhus. Og samtidig er det en måde at forlænge dit bedste tøjs levetid på – det er både billigt og langt mere bæredygtigt. Læs mere om, hvordan vi behandler dit tøj på en miljørigtig og bæredygtig måde, når du bruger vores renseri-service i Aarhus.      

 

Sådan gør du:
  1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
  2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
  3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
  4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER