Renseri Viborg

Står weekenden på store begivenheder, og har du ikke fået vasket din fineste kjole, jakkesæt eller skjorte fra sidste gang, du var til fest? Byens Rens i Viborg skal nok klare rensningen af dit tøj for dig på kun 3-4 dage, så du nemt og hurtigt kan blive klar til de næste festligheder i det fineste puds. Vi ved, hvor svært det kan være at få tiden til at vaske og rense både tøj og møbler, når det har fået nogle svære pletter og skjolder. Derfor kan du aflevere alt dit tekstil et renseri på et af vores indleveringssteder i Viborg, som gerne klarer arbejdet for dig, så du slipper for at skulle skrubbe og skure.

Hos Byens Rens er vi specialister i rensning af tøj og tekstil. For os er det en videnskab og en fornøjelse at give vores kunder deres tøj tilbage, som var det nyt. Og det piner os at se, hvordan mange smider tøj i vaskemaskinen, som ikke kan tåle det. I Viborg finder du tre indleveringssteder; Tøjeksperten, Wagner og Dagli’Brugsen. Byens Rens er stolte af at have steder som disse som indleveringssteder, da du så altid har mulighed for at finde en mulighed for at indlevere dit tøj til et renseri tæt på dig. På vores indleveringssteder i Viborg er du garanteret en professionel og eksklusiv behandling af dit tøj, og du får altid leveret dit rensetøj i en pæn indpakning – lige til at hænge ind i skabet. 

Send alt dit tøj og tekstil til en professionel rens

Vores samarbejdspartnere i Viborg har ingen begrænsning på hvad for noget tøj og tekstil, du kan sende til en professionel rens. Der er meget tøj, som ikke kan tåle en tur i vaskemaskinen og for at være på den sikre side, er det mange gange nemmere at sende det hele til rens. Når du indleverer dit rensetøj hos Byens Rens i Viborg, kan du være sikker på, at vi altid behandler dit tøj med rolige hænder og en god portion ekspertviden, så du altid får dit tøj tilbage i den bedst tænkelige stand.  Du kan ødelægge dit tøj og tekstil, hvis du giver det en maskinvask, og det ikke kan tåle det. Det er for eksempel materialer som ruskind, tøj med plissering samt jakker og blazere med skulderpuder. Derfor bør du altid læse vaskeanvisningerne i det tøj, som du overvejer at vaske i vaskemaskinen. Er du i tvivl, er det altid en bedre ide at sende tøjet til renseri via en af vores indleveringsstationer i Viborg, da du så er sikker på, at tøjet bliver behandlet korrekt. 

 

Sådan gør du:
  1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
  2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
  3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
  4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER