Renseri Aalborg

Har du holdt fest eller haft gæster til en social sammenkomst, hvor der er kommet rødvin på din dug? Eller har dine børn plettet din sofa til med syltetøj eller andet, der kan være rigtigt besværligt at få ordentligt af det sarte stof? Det er sjældent belejligt at skulle bruge time efter time på at rense de ting, du holder af. Men det findes der heldigvis råd for. For vores afdelinger i Aalborg tager sig med glæde af det hårde arbejde – og så sker det endda på en yderst professionel måde, hvor der tages hånd om dine tekstiler på den bedst tænkelige måde. Derved bliver de ting, som du holder af så gode som nye igen; klar til både festlige lag og den daglige brug. Så har din ynglings kjole eller jakkesættet fået en plet, da lad os redde dit tøj. Med Byens Rens mange servicer er det lettere at vedligeholde, end at køb nyt.

Hos Byens Rens har vi mere end 25 års ekspertise i rens af tøj – og søger du derfor en specialist i Aalborg, som tager sig af rens af alle former for tekstiler, der kan være vanskelige at rense selv, kan du roligt indlevere dit tøj hos en af vores indleveringssteder i Aalborg

Byens Rens: Indlevér dit tøj til at blive sendt på renseri i Aalborg

Har du haft en hyggelig aften i byen eller trækker du i en skjorte og cykler langs havnen hver eneste dag og kan du ikke komme af med pletter og misfarvninger? Overlad dit yndlingstøj eller tekstil til et af vores indleveringssteder i Aalborg og lad dem give dig følelsen af at få et helt nyt sæt tøj tilbage. Hos Byens Rens er vi klar over, at man med en travl hverdag med skæve arbejdstider, børnepasning og fritidsaktiviteter ikke får tid til at gøre en ekstra indsats for at rense og vaske sit tøj. Så hvorfor ikke overlade dit tøj til et renseri i Aalborg, hvor kvalitet og skånsom håndtering er nogle af kerneværdierne. I Aalborg finder du vores renseriservice hos blandt andet Tøjeksperten og Wagner, som er specialister i kvalitetstøj og besidder ekspertise i blandt andet jakkesæt. Herfra sendes dit tøj videre til Europas mest moderne renseri, der ligger i Fredericia, hvor det bliver behandlet effektivt og miljøvenligt.

Et bæredygtigt renseri for alle 

Vores afdelinger i Aalborg leverer altid service af højeste kvalitet og stræber efter at give alle kunder en eksklusiv og luksuriøs oplevelse, uden at det koster dig en masse penge. Byens Rens i Aalborg ønsker at gøre op med forestillingen om, at et renseri kun er for finere sæt tøj som brudekjoler og jakkesæt. Hos os er det ikke tilfældet, og har du brug for rens af din hverdagsskjorte eller yndlingsdug, så håndterer vores fem indleveringssteder i Aalborg dit tøj og dine tekstiler yderst professionelt og sørger for at sende det på renseri med største omhu. 

Når du indleverer dit tøj og tekstil i Aalborg, transporterer vi det til vores centrale renseri i Fredericia, der er Europas mest moderne. Vi sørger altid for at fragte dit tøj og dine tekstiler med omhyggelighed, og det vil derfor altid blive pakket nænsomt i dragtposer under transport. På renseriet sikrer vores dygtige medarbejdere, at du får dit tøj eller tekstil tilbage i bedste stand.  

Byens Rens i Aalborg tager blandt andet imod: 

 • Trøjer
 • Bluser 
 • Skind og pels 
 • Sko 
 • Jakker 
 • Frakker
 • Kjoler
 • Blazere
 • Slips 
 • Tæpper
 • Møbelbetræk

Forlæng dine kjolers liv – det skåner miljøet 

Mange kvinder har garderoben fyldt med kjoler, og måske endda en til hver anledning: hverdagskjoler, festkjoler, sommerkjoler og mange flere. Hvorfor ikke passe ekstra godt på dem, så de altid er klar til livets små og store begivenheder? De fleste kjoler er lavet i skrøbelige materialer, der ikke tåler en tur i vaskemaskinen, og du kan ende med kjoler, der bliver slemt elektriske og ubehagelige at have på. Også de meget moderne materialer som velour og fløjl kan kræve ekstra skånsom behandling, så de ikke bliver ødelagte eller mister farven. 

Vores renseri er ekspert i at håndtere forskellige materialer, og du kan altid være sikker på, at dine kjoler får fornyet liv i vores hænder, så stoffet igen føles blødt og lækkert mod din hud. Hos Byens Rens renser vi dine kjoler for kun 239 kroner, og når du afhenter dine kjoler hos vores samarbejdspartnere i Aalborg, får du dem i en luksuriøs indpakning på kvalitetsbøjler, så de er lige til at hænge ind i skabet.

Brug Byens Rens i Aalborg, hvis du sætter miljø og bæredygtighed højt

Vi prioriterer også miljøet, når vi tager os af dit tøj. Og det er faktisk muligt at gøre en indsats for planeten, samtidig med, at vi forlænger levetiden af dit tøj og dine tekstiler. Du kan læse mere om hvordan vi tager os af dit tøj på en måde, der er yderst skånsom for miljøet ved at klikke på linket her.

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER