Thisted

Renseri Thisted

Har du brug for hjælp til tøjrens eller vask af andre tekstiler? Hos Byens Rens finder du det bedste renseri i Thisted, hvor du hurtigt og nemt kan få renset dit tøj.

Find dit nærmeste indleveringssted i Thisted herunder og aflever trygt dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

Er du på udkig efter et renseri i Thisted, hvor det er muligt at få renset tøj og andre tekstiler med et godt og professionelt resultat?

Så er du landet det helt rette sted. Hos Byens Rens finder du det mest moderne renseri i Europa. 

Gennem Byens Rens kan du indlevere dine ting til tøjrens i Thisted flere forskellige steder i byen, så det er nemt for dig at bruge et renseri, når du skal have renset dit tøj på den helt rigtige måde. 

Når du har indleveret dit tøj på et af de ovenstående indleveringssteder, kører vi det videre til et centralt renseri i Fredericia. 

Vi tilbyder altid hurtig tøjrens og vaskeri service, men det betyder bestemt ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi vægter godt traditionelt håndværk højt og gør en dyd ud af at sikre dig den bedste service – uanset hvilket renseri indleveringssted du vælger.

Kom forbi Byens Rens i Fredericia eller besøg et af de øvrige indleveringssteder, hvor du trygt og nemt kan aflevere dit rensetøj.