Renseri Sønderborg

Hos Byens Rens har vi en helt klar vision om at få danskernes øjne op for, hvor nemt det er at sende sit tøj til rens. I dag er det manges opfattelse, at en professionel rens kun er til fine arbejdsskjorter, jakkesæt, brudekjoler og selskabskjoler. Men sådan er det ikke, når du bruger vores renseri-service i Sønderborg. Her kan du aflevere dit helt almindelige vasketøj og dit selskabstøj, og der behøver ikke være nogen anden grund, end at du ikke selv havde tid eller lyst til at vaske det. Hvis du dog skulle være så uheldig, at du er nødt til at sende din skjorte eller kjole til rens, fordi du har fået en stor kaffe- eller rødvinsplet på, så klarer vi nemt det, og efter 3-4 dage kan du igen hente dit tøj hos en af vores afdelinger i Sønderborg. Her vil du opleve, at dit tøj er som nyt igen. Det er således både en billig og bæredygtig løsning for dig. 

Vi ønsker at gøre vores kunders hverdag så nem og afslappende som muligt, og med vores ekspertviden nyder vi at gå renseprocessen af forskellige tekstiler igennem igen og igen, så vi altid får det bedste resultat. Derfor kan du trygt overlade dit rensetøj til os, da vi holder nøje øje med, om rensningen bliver udført korrekt.

Hvilket tekstil og tøj kan jeg aflevere til rens i Sønderborg? 

Du finder vores indleveringssteder to steder i Sønderborg; hos Tøjeksperten og Dagli’Brugsen. På den måde er det muligt for dig at indlevere dit rensetøj det sted, som passer dig bedst. Byens Rens i Sønderborg tager imod mange forskellige tekstiler og tøj. Du kan for eksempel også indlevere dit tæppe, hvis det er nødvendigt at fjerne lugt eller pletter fra det. Når du indleverer dit rensetøj på et af stederne, tager vi det med til Fredericia, hvor vores kyndige medarbejdere klarer hele rensningen i hånden. Hos Byens Rens ønsker vi nemlig at give vores kunder den bedste oplevelse med en professionel rens, og det mener vi kun er muligt, når vi har fuldt overblik og opsyn med, hvordan rensningen foregår. Vores medarbejdere besidder den helt relevante viden om forskellige tekstiler og rensemetoder, som kan fjerne pletter, lugt og få dit tøj eller møbelbetræk til at fremstå, som nyt igen. 

Du kan fx aflevere følgende til rens hos Byens Rens i Sønderborg:

 • Møbelbetræk
 • Sengetøj
 • Sko
 • Jakker og frakker 
 • Jakkesæt 
 • Skjorter 
 • Pels og skind
 • Kjoler

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER