Renseri Kolding

Har du modtaget en invitation til en rund fødselsdag eller et bryllup, og hænger kjolen, blazeren eller skjorten i skabet helt krøllet og plettet fra sidste gang, det var i brug? Så indlever det til rens hos en af vores afdelinger i Kolding, der på kun 3-4 dage har dit tøj pænt og rent, så du er klar til at indtage festen i de fineste klæder.

Tidligere havde Kolding flere rigtige renserier, såsom Renseriet.com på C.F. Tietgensvej og Renseriet i Adelgade. Byens Rens har overtaget aktiviteterne og tilbyder nu kunder i Kolding at have hele fire gode indleveringssteder. Især Mr. Hübner i Kolding midtby er kendt for professionel service. Derudover tager Tøjeksperten og Wagner i Kolding Storcenter og midtbyen også imod rensetøj for Byens Rens. Derfor kan vi garantere, at du får den bedste behandling og ekspertise med på vejen, når du indleverer dit tøj til rens hos os. Har du spørgsmål til renseprocessen eller blot til råd og tips om dit jakkesæt eller andet, kan ekspedienterne i de respektive butikker altid hjælpe dig godt på vej. 

Send alt dit tøj til renseri fra vores afdelinger i Kolding 

Mange materialer kan selvfølgelig sagtens klare en vask i maskine, men ved du hvilke materialer og tekstiler, der har bedst af en professionel rens? Du har sikkert en masse ting i skabet, der fejlagtigt kommer i vaskemaskinen, og det er ærgerligt. Har du for eksempel tøj i ruskind, slips, blazere med skulderpuder eller tøj med plissering, er det blot nogle af tingene du altid bør sende på renseri. Undersøg altid anvisningerne på mærket i hvert stykke af dit tøj, så er du helt sikker på, at dit tøj får den bedste behandling. 

Vi modtager blandt andet følgende ting til tøjrens i Kolding:

 • Bukser 
 • T-shirts 
 • Tæpper
 • Topmadrasbetræk 
 • Sengetøj 
 • Duge
 • Trøjer og bluser 
 • Kjoler 

Send tøjet til renseri fra Byens Rens i Kolding – nemt, billigt og skånsom for miljøet

Når du afleverer dit tøj til rens hos de kompetente medarbejdere i Mr. Hübner, Tøjeksperten eller Wagner i Kolding, bliver det transporteret videre til vores renseri i Fredericia. Renseriet i Fredericia er vi stolte af at kalde Europas mest moderne renseri. Ud over at prioritere den bedste behandling af alt dit forskellige tøj, tager vi desuden alle de miljøhensyn, som det overhovedet er muligt på et renseri. Det gør vi for at give dig den bedste oplevelse med en rens hos os. Du kan læse meget mere om vores allestedsnærværende fokus miljøet her på siden

Lev den bæredygtige livsstil og forlæng levetiden af din blazer m.m.

En blazer kan være svær at håndtere selv, da den ofte bliver krøllet og mister sin form efter en maskinvask. Hos Byens Rens garanterer vi, at din blazer kommer igennem den helt rigtige renseproces. Vi både pletbehandler og specialbehandler blazeren, så vi sørger for at den ikke krymper eller mister dens struktur. Den service, vi leverer hos Byens Rens, skiller sig ud fra andre renserier. Det gør den fordi, vi altid presser din blazer i hånden og damper den på markedets bedste dampdukke. Når du får din blazer tilbage, kommer den på gode bøjler i en flot indpakning – lige til at hænge i skabet. Og så er den naturligvis pakke ind i miljøvenlige materialer.

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER