Renseri Vejle

Pletter og skjolder på skjorter, bluser, kjoler eller møbler kan være svære at få af, og man kan i ren frustration skrubbe og skure i flere timer for at få stoffet rent igen. Spar dig selv for arbejdet og overlad dit tøj og tekstil på vores indleveringssteder i Vejle. Her får du altid den skarpeste ekspertviden inden for behandling af tøj og tekstil, og vi garanterer, at du får dit tøj eller møbelbetræk tilbage, som var det nyt. Hos Byens Rens ønsker vi at gøre renseri til en hverdagsting for danskerne, og derfor mener vi heller ikke, at rensning af tøj kun er tiltænkt jakkesæt og festkjoler. Hos os kan du aflevere alt slags tøj og tekstil, lige fra dine slips til møbelbetræk.

Indleveringssteder:

I Vejle kan du finde fem indleveringssteder, hvor to er hos Tøjeksperten. Hos Byens Rens går vi ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er vi ekstra stolte af vores samarbejde med netop Tøjeksperten. Her får du nemlig stor ekspertise og vejledning, når det kommer til god behandling af tøj og tekstil. 

Overlad trygt dit tøj og tekstil til os 

Hos Byens Rens behandler vi altid dit tøj og tekstil med respekt. Så når du indleverer dit tøj til renseri på et af vores indleveringssteder i Vejle, pakker vi det nænsomt i poser af god kvalitet, så vi sørger for, at der ikke sker noget under transporten til vores renseri i Fredericia. Når det er ankommet, ser vores renserimedarbejdere dit tøj igennem for pletter for at være helt sikker på, at det specifikke materiale får den rigtige rens. Når du henter dit tøj igen, vil det altid være på kvalitetsbøjler i en flot og miljøvenlig indpakning – lige til at hænge i skabet.

Hos Byens Rens er der ingen begrænsning på hvilke materialer, du kan aflevere til rens. Mange materialer tåler ikke maskinvask, og det ville derfor være en god ide at overlevere dem til et professionelt renseri. Det er for eksempel materialer som ruskind, tøj med plissering, slips eller blazere med skulderpuder. Tjek derfor altid vaskeanvisningerne, inden du kaster dig ud i at rense og vaske dit tøj selv.

Byens Rens i Vejle tager sig blandt andet af rens af: 

 • Gardiner 
 • Skjorter 
 • Slips 
 • Møbelbetræk 
 • Skind og pels 
 • Kjoler
 • Nederdele

 

Sådan gør du:
 1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
 2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
 3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
 4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER