Renseri Holstebro

Har du brug for hjælp til tøjrens eller vask af andre tekstiler? Hos Byens Rens finder du det bedste renseri i Holstebro, hvor du hurtigt og nemt kan få renset dit tøj.

Find dit nærmeste indleveringssted i Holstebro herunder og aflever trygt dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

Find vores renseri-service i Holstebro – tæt på dig

Fælles for mange af de pletter, du får på dit tøj er, at de kan være enormt svære at få af. Du har måske prøvet at få enten kaffe-, rødvins- eller græspletter på noget af det tøj, som du er allermest glad for – og det kan være en rigtigt møjsommelig affære. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. For i Holstebro findes der rigtigt mange muligheder for at indlevere dit tøj et sted, som sørger for at sende det til et professionelt renseri, der tager sig kærligt og kyndigt af dit tøj, som du har svært ved at få ordentligt rent. Her på siden har vi samlet en oversigt over alle de forskellige indleveringssteder, som du kan gøre brug af, hvis du leder efter et renseri i Holstebro. Når du har afleveret tøjet til rens i Holstebro, bliver det fragtet nænsomt til Fredericia, hvor et af Europas bedste renserier tager imod dit tøj. Her får det lige nøjagtig den specialiserede behandling, som det har brug for. For her er det blandt andet mennesker med en baggrund inden for skrædderfaget, der vurderer, hvad der skal ske med tøjet. De tager kærligt af hver enkelt stykke stof og giver det lige nøjagtig den behandling, der er bedst hver eneste gang. Det er en af de primære årsager til, at det er en god ide at bruge vores renseri-service i Holstebro. For med vores service får du et stykke unikt håndværk, som du og dit tøj vil komme til at elske.

Her er nogle af de ting, Byens Rens i Holstebro kan hjælpe dig med:   

  • Gardiner
  • Betræk til forskellige slags møbler
  • Jakkesæt 
  • Møbelbetræk 
  • Ruskind og pelse 
  • Kjoler

…og meget mere Rens af dit tøj tager typisk ikke længere end 3-4 hverdage, fra at du har indleveret det på et af de mange indleveringssteder, til at du kan hente det igen. Så får du det tilbage i en stand, så man skulle tro, at det var nyt – og ovenikøbet i en eksklusiv, miljøvenlig indpakning og på kvalitetsbøjler, så det er lige til at hænge i garderoben igen. Det er både billigere og mere bæredygtigt, når man sammenligner med at købe nyt tøj. Læs mere om vores miljøvenlige og bæredygtige renseri-service i Holstebro her.

 

Sådan gør du:
  1. Gå ind i butikken og sig at du har noget du vil have sendt til rens
  2. Der udfyldes en seddel og din ordre pakkes i en Byens Rens pose
  3. Ordren afhentes af Byens Rens og køres til vores centrale renseri
  4. Efter typisk 4-7 dage er ordren klar og du vil modtage en SMS når den kan afhentes i butikken

 

 

Hvad koster rens? - Eksempler
Habit258 kr.
Bukser100 kr.
Blazer158 kr.
Kjole, alm.259 kr.
Bluser/let top115 kr.
Tilbud - 4 skjorter, vasket og maskinstrøget98 kr.
Brudekjole, alm. (op til 4 lag)1.088 kr.
Dåbskjole298 kr.
Konfirmationskjole349 kr.
Frakke, alm.299 kr.
Jakke, alm.230 kr.
Dug 1-5mtr Vask & Rul120 kr.
Dyne, enkel243 kr.
Topmadras betræk, alm366 kr.

Se den komplette prisliste - HER