Erhvervsrens for virksomheder

Medarbejderordning

Med en Byens Rens firmaaftale med erhvervsrens får du effektive og præsentable medarbejder. Vores speciale er at håndtere de krævende standarder som forretningsfolk har. Især advokater, revisorer, finansielle institutioner og salgsvirksomheder er glade for vores unikke koncept inden for erhvervsrens, hvor vi kan levere helt ned til samme dag og er til at komme i kontakt med døgnet rundt. Men alle kan nyde gavn af at få hentet og bragt rense- og vasketøj på arbejdspladsen og dermed spare tid. Medarbejderen afleverer sit tøj på arbejdspladsen. Vi henter, ordner og returnerer det. Medarbejderen betaler med MobilePay direkte til os. Ingen administration for virksomheden.

Firmaaftale med erhvervsrens
Erhvervsrens - Byens Rens what is the meaning of sales executive 0da19d73 a2d6 482c bdbd a6f5385ab48a

Presidents Club

Hos Byens Rens er vi vant til at håndtere Top Executives og ejerledere der ønsker, at deres private garderobe, sengetøj og boligtekstiler er i samme niveau, som når de træder ind på et 5 stjernet hotel. Vi kan imødekomme individuelle ønsker til hvordan tingene skal foldes sammen og pakkes. Det kan eksempelvis være at få foldet skjorterne, så de er lige til at pakke i kufferten eller at håndklæderne foldes med logoet opad. Vi ved, at disse kunder har særlige behov for at kunne komme med korte deadlines og at det er vigtigt, at det fast er de samme folk hos os, der håndterer tingene professionelt og diskret. Vi kalder det Presidents Club.

Indleveringssted

Byens Rens samarbejder med en række indleveringssteder, som er nøje udvalgt. Det er vigtigt for os, at vi repræsenterer de samme standarder. Vi vurderer vores indleveringssteders ry og rygte, kompetencer, erfaring og ressourcer. Men vigtigst af alt er, at de også er passioneret for vask & rens og er klar til at prioritere det. Vi er glade for disse samarbejder, da vi sammen kan nå ud til flere med vores kvalitetskoncept. Kontakt os og hør om mulighederne for at samarbejde.

Erhvervsrens - Byens Rens mister hoejer 73

Få en firmaaftale på rense- og vasketøj i særklasse

Bestil her
Erhvervsrens - Byens Rens Zleep 5521

Gæsteservice for hoteller

Vi samarbejder med en række hoteller, der ønsker at tilbyde deres gæster den bedste service i forhold til vask og rens. Selvom det kan være fristende at håndtere disse ting selv, er mange hoteller glade for at lægge denne service ud til os, hvor service og kvalitet er ensartet og af højt niveau. Vi laver aftaler tilpasset jeres og gæsternes behov. Det være sig helt ned til få timers ekspeditionstid.

Skadesservice

Vi er vant til at håndtere alt i forhold til brand-, vand- eller skimmelsvampskader. Vi har ressourcer til at håndtere selv store mængder af rense- og vasketøj, imødekomme korte deadlines, samt de krav der er til registrering og fakturering. Kontakt os for at drøfte hvordan vi kan samarbejde bedst muligt omkring skadesservicesager.

Erhvervsrens - Byens Rens indlevering 1
Erhvervsrens - Byens Rens handshake business

Business to Business

Vi samarbejder både direkte med virksomheder eller med servicefirmaer, der benytter os til at servicere deres kunder på forskellige specialopgaver som rens af tekstilkanaler til ventilation, parasoller, gardiner eller lignende. For alt omkring større volumener på industrivask og måtteservice i øvrigt, henviser vi gerne til andre dog.