Renseservice hos almindelige indleveringssteder

Rensetøj gjort nemt

Byens Rens samarbejder med mere end 600 butikker, hvor du nemt kan indlevere dit tøj til rens eller ting til skrædder eller skomager.

Fælles for vores indleveringssteder er, at de vægter den gode kundeoplevelse højt. De er imødekommende, hjælpsomme og professionelle.

Typisk er vores indleveringssteder tøjbutikker, dagligvarebutikker eller genbrugsbutikker.

Nemt at indlevere rensetøj

Byens Rens’ indleveringssteder har centrale og lokale beliggenheder og det er derfor nemt at aflevere dit rensetøj. Butikkerne har typisk enten strøgplacering, ligger i lokalsamfund eller i storcentre. Butikkerne har gode åbningstider, herunder også i weekenden.

Derfor er indlevering af rensetøj hos Byens Rens populær blandt rigtig mange kunder.

Sådan gør du

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen. Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens. Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler. Du betaler for rensningen når du indleverer tøjet.

Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage og alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne renseri centralt beliggende i Fredericia og ordnes af vores specialister der.

Tøjet afleveres retur ved næste afhentningsdag og vores chauffør sender dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

Du går ned i butikken og henter dit tøj, og så er har du tøj der er som nyt.

Vi tilbyder renseservice i hele Danmark

Du kan indlevere dit rensetøj hos vores indleveringssteder i hele Danmark. Se på vores oversigtskort, hvor dit nærmeste Byens Rens er.