Tøjrens hos Coops butikker

Indlevér dit tøj hos udvalgte Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly

Coop er førende dansk dagligvarekæde bestående af mere end 1000 butikker, som dels er ejet af Coop Danmark og dels af en række selvstændige brugsforeninger.

I Coops missionsbeskrivelse indgår det blandt andet, at “Hvis noget ikke giver mening for danske forbrugere, så laver vi det om.”. 

Det giver ikke mening at ligge og køre for at komme på renseri, så i 2020 indgik Coop kæden aftale med Byens Rens om at tilbyde Renseservice i alle Coops egne Dagli’Brugsen butikker, samt en lang række udvalgte selvstændige Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly butikker.

Det betyder at du sikkert har et indleveringssted lige i nærheden og derfor nemt kan sende dine ting til rens, skrædder eller skomager.

Derfor er indlevering af rensetøj hos Coops butikker populær blandt rigtig mange kunder.

Sådan gør du

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen. Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens. Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler. Du betaler for rensningen når du indleverer tøjet.

Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage og alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne renseri centralt beliggende i Fredericia og ordnes af vores specialister der.

Tøjet afleveres retur ved næste afhentningsdag og vores chauffør sender dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

Du går ned i butikken og henter dit tøj, og så er har du tøj der er som nyt.

Vi tilbyder renseservice i hele Danmark

Du kan indlevere dit rensetøj hos Coops butikker i hele Danmark. Se på vores oversigtskort, hvor dit nærmeste Byens Rens er.