Renseservice hos Dagrofa kæden

Renseservice hos SPAR, Min Købmand og Let-Køb

Med 511 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag Danmarks fødevaremarked MENY og de lokale helte, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

Fordi lokalbutikkerne netop er ejet af brugsforeninger eller selvstændige uddelere, har de fingeren på pulsen og tæt relation til deres kunder.

Derfor besluttede Dagrofa kæden i 2020 at udbrede Renseservice blandt deres SPAR, Min Købmand og Let-Køb butikker.

Alle typer af rensetøj og ting til skrædder og skomager

Hos SPAR, Min Købmand og Let-Køb anbefaler vi at aflevere alle typer af almindeligt rensetøj, duge, dyner osv..

Hvis det er tøj der kræver dialog eller rådgivning inden rens, anbefaler vi at du kontakter os, så vi sikrer at din ordre håndteres sikkert fra start til slut.

Nemt at indlevere rensetøj

SPAR, Min Købmand og Let-Køb har rigtig god lokal beliggenheder og det er derfor nemt at aflevere dit rensetøj. Butikkerne har typisk placering, hvor lokalindkøb gøres bedst.

Derfor er indlevering af rensetøj hos Dagrofa kædens butikker populær blandt rigtig mange kunder.

Sådan gør du

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen. Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens. Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler. Du betaler for rensningen når du indleverer tøjet.

Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage og alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne renseri centralt beliggende i Fredericia og ordnes af vores specialister der.

Tøjet afleveres retur ved næste afhentningsdag og vores chauffør sender dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

Du går ned i butikken og henter dit tøj, og så er har du tøj der er som nyt.

Vi tilbyder renseservice i hele Danmark

Du kan indlevere dit rensetøj hos SPAR, Min Købmand og Let-Køb i hele Danmark. Se på vores oversigtskort, hvor dit nærmeste Byens Rens er.