Tøjrens hos Premium tøjbutikker

Byens Rens samarbejder med en række premium tøjbutikker, der forhandler eksklusive mærker og som har kunder, der vil være sikre på at deres tøj for den optimale behandling, når det sendes til rens.

Søger du det helt sikre valg for rens af dit kvalitetstøj, anbefaler vi at du besøger disse indleveringssteder.

Rens af luksustøj

Det kan eksempelvis være Phigo Fine Luxury i Svendborg, Mr. Hübner i Kolding, Butler Loftet i Aalborg eller JK Menswear i København.

Her forhandles der mærker som Armani, Karl Lagerfeld, Max Mara, Moncler, Kenzo, Gucci og Burberry, samt skræddersyet tøj. Luksusbrands af delikate tekstiler, der kræver den helt rigtige behandling, hvis du vil holde den originale karakter.

Sådan gør du

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen og du behøver ikke at have købt dit tøj i den pågældende forretning. Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens. Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler. Du betaler for rensningen når du indleverer tøjet.

Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage og alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne renseri centralt beliggende i Fredericia og ordnes af vores specialister der.

Tøjet afleveres retur ved næste afhentningsdag og vores chauffør sender dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

Du går ned i butikken og henter dit tøj, og så er har du tøj der er som nyt.

Vi tilbyder renseservice i hele Danmark

Du kan indlevere dit rensetøj hos dygtige indleveringssteder i hele Danmark. Se på vores oversigtskort, hvor dit nærmeste Byens Rens er.