PWT Group Copy

Tøjrens og Skomager hos Tøjeksperten og Wagner

Eksperter i tøj

PWT Group er koncernen bag Tøjeksperten og Wagner herretøjsbutikkerne. Der er i Danmark 132 butikker, og PWT er dermed den største herretøjskæde i Danmark. Butikkerne er ejet af enten PWT selv eller af en selvstændig franchisetager.

De ejer de kendte brands som Lindbergh, Jacks Sportswear Intl., JUNK de LUXE, Bison, og Morgan.

Renseservicen er forankret helt op til den administrerende direktør for Tøjeksperten og Wagner, og man prioriterer det så højt at alle butikker skal tilbyde Renseservice og Skomagerservice.

Du behøver ikke at have købt dit tøj i Tøjeksperten eller Wagner

Hos Tøjeksperten og Wagner anbefaler vi at aflevere alle typer af rensetøj, duge, sko osv.. Du behøver ikke at have købt dit tøj hos Tøjeksperten eller Wagner. Det er både herre- og dametøj der tages imod. Deres personale er godt uddannet og kan rådgive dig omkring rette behandling. Deres opbevaringsfaciliteter er gode og du kan derfor trygt aflevere dit yndlingstøj hos alle deres butikker.

Nemt at indlevere rensetøj og sko

Tøjeksperten og Wagner har centrale beliggenheder og det er derfor nemt at aflevere dit rensetøj. Butikkerne har typisk enten strøgplacering eller i storcentre. Butikkerne har gode åbningstider, herunder også i weekenden.

Derfor er indlevering af rensetøj og sko hos Tøjeksperten og Wagner populær blandt rigtig mange kunder.

Sådan gør du

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen. Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens eller skomager. Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler. Du betaler for rensningen når du indleverer tøjet.

Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage og alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne renseri centralt beliggende i Fredericia og ordnes af vores specialister der.

Tøjet afleveres retur ved næste afhentningsdag og vores chauffør sender dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

Du går ned i butikken og henter dit tøj, og så er har du tøj der er som nyt.

Vi tilbyder renseservice og skomagerservice i hele Danmark

Du kan indlevere dit rensetøj hos Tøjeksperten og Wagner i hele Danmark. Se på vores oversigtskort, hvor dit nærmeste Byens Rens er.