PWT Group - Byens Rens Toejeksperten Renseservice banner 2022

Eksperter i Tøj

Tøjrens og Skomager service hos Tøjeksperten

Danmarks støreste herretøjskæde Tøjeksperten og Wagner tilbyder nu i samarbejde med Byens Rens, Renseri service i deres 132 tøjbutikker. PWT Group der er koncernen bag Tøjeksperten og Wagner, samt ejerne af de kendte brands Lindbergh, Junk de Luxe, Bison, Jacks Sportswear Intl. og Morgan, har valgt at Renseservice og skomager service skal tilbydes i alle kædens butikker.

Hvad kan Du indlevere?

Det behøver ikke at være købt i butikkerne

Skal du til fest og trænger til at få renset dit suit, så kan du nemt tage det med i din nærmeste Wagner eller Tøjeksperten butik og aflevere dét der. Vi er stolte af samarbejdet – Det er både herre- og dametøj der tages imod. Deres personale er godt uddannet og kan rådgive dig omkring rette behandling. Deres opbevaringsfaciliteter er gode og du kan derfor trygt aflevere dit yndlingstøj hos alle deres butikker.

– Selvom din skjorte, jakkesæt eller dit slips ikke er købt hos Tøjeksperten eller Wagner, så kan du nemt indlevere det i butikken og være sikker på kyndig vejledning.

Vi gør rens af tøj nemt!

Tøjeksperten har gjort det nemt at få renset tøj og ordnet sko

Tøjeksperten og Wagner har centrale beliggenheder og der er derfor nemt at aflevere dit rensetøj. Butikkerne har typisk enten strøgplacering eller i storcentre. Butikkerne har gode åbningstider, herunder også i weekenden. Så i stedet for at lede efter en gammeldags renseri butik med begrænsede åbningstider, skal du bare gå forbi din nærmeste tøjbutik og hente dit tøj der igen, næste gang du er i byen for at handle.

Hvordan benytter du denne service?

Du behøver ikke at bestille tid i forvejen.

1) Gå blot ind i butikken og sig at du har noget du gerne vil have sendt til rens eller skomager

2) Butikken udfylder en seddel, som du får en kopi af, og lægger din ordre i en forseglet pose fra Byens Rens. Aflevér dit tøj uden dragtpose og bøjler.

3) Betalingen foregår ved indleveringen af dit tøj

4) Byens Rens henter 2 gange om ugen på faste afhentningsdage. Alt almindeligt rensetøj er klar fra gang til gang. Nogle ting, såsom skind, pels og tæpper, kan der være længere leveringstid på. Spørg i butikken hvis du er i tvivl om noget.

5) Dit tøj fragtes af vores egne chauffører til vores topmoderne centrale renseri og ordnes af vores specialister der.

6) Når dit renseri tøj er afleveret tilbage i butikken, vil vores chauffør sende dig en SMS om, at ordren nu er afleveret og klar til afhentning.

7) Du går ned i butikken og henter dit tøj og så har du tøj der føles som nyt.

PWT Group - Byens Rens Toejeksperten Renseservice banner 2022