Om os

Om Byens Rens

Velkommen til dit kompromisløse renseri


Vi har 22 års erfaring og med fornyelse til Byens Rens i 2017 ønsker vi at være det kompromisløse renseri. Alt vi gør udspringer fra passionen om at gøre os umage og gøre en forskel. Vores kunder har holdninger og forventninger, og det samme har vi.

Vi tror på den gode kundeoplevelse ved brug godt håndværk før automatiseret udstyr.

Vi mener at rens og vask skal gå hurtigt og tilbyder derfor helt ned til 3 timers service.

Få hentet og bragt dit rensetøj nemt og billigt

Bestil her

Hvem vi er


Ricky Kenbjerg

Ejer

Ricky har de sidste 20 år arbejdet med salg og ledelse. Han har siden han var 13 år strøget sine egne skjorter og han elsker det stadig den dag idag. Dem der kender ham véd, at andre ikke må stryge hans skjorter og at han gør det på 1 minut og 28 sekunder. Ricky har brugt renserier i mange år og har blandt andet været på adskillige forretningsrejser, hvor der er gjort både gode og dårlige erfaringer med rens og vask. De bedste erfaringer har han fra udlandet og hans passion er nu at få skabt en kultur i Danmark hvor folk gør meget mere brug af rense- og vaskeservices. Han mener også at renserierne i Danmark selv har været med til at skabe den manglende kultur og derfor er det hans mission at gøre rens og vask tilgængeligt, nemt og økonomisk. Han er nostalgiker og elsker når den ældre generation går pænt klædt og når de fortæller historier om dengang man havde en strygerulle derhjemme. Ricky er selv involveret i produktion og kvalitetssikring, men hans primære virke er daglig ledelse, struktur og forretningsudvikling.

Pia Skjold

Ejer

Pia er fra et hjem hvor man som barn hjalp med at rulle lagner og duge, og hvor man strøg fars skjorte. Pia er uddannet speditør og bruger sin erfaring til at organisere vores produktion og kvalitetssikre de ting vi håndterer. Pia er ordensmenneske og en knokler. Hun slipper ikke tingene før de er gjort færdige. Hun har et stædigt væsen og er specialist i at fjerne selv de mest genstridige pletter. Pia har let til grin og oftest vil det være hendes smil man mødes af, når man kommer ind i vores butik i Fredericia.

Yvonne Frederiksen

Renserimedarbejder

Yvonne har været hos os siden 2010. Yvonne er anerkendt af kunder og kollegaer som den skarpeste i Danmark til at rulle duge og lagner. Hun har et stort vingefang og rulle selv de bredeste og længste duge. Yvonne er altid i gang og kan producere som ingen andre. Hun er fynbo og inkarneret campist.

Sonja Ottosen

Renserimedarbejder

Sonja har arbejdet med rens og vask det meste af sit liv. Hun var med dengang der lå renseri nede i Vendersgade i Fredericia. Hun kan håndværket efter alle traditionelle foreskrifter. Sonja varetager til dagligt stryge- og finishopgaver på renseriet i Fredericia.

John Mølholt

Chauffør og Logistik

John har baggrund fra militæret og har blandt andet beskæftiget sig med webudvikling og mange andre ting. Han er ansvarlig for vores logistik i forhold til alt omkring hente- og bringeservice. John har en skarp hukommelse, udpræget struktur-gen og et muntert væsen, som man kun kan holde af. Hans indstilling er entreprenant og han er altid på udkig efter hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre.