Rens af dyner

Rens af dyner

Dine dyner holder dig varm hver nat, og de skal helst være bløde, luftige og lækre at sove med. Men tænk på, hvor mange timer du anvender dem. Hver nat sveder vi mellem 2 og 10 dl., mens vi sover. Det vil sige, at dine dyner bliver udsat for varme, fugt og støv hver nat. Det giver dem rigtig gode konditioner for at huse uønskede organismer såsom støvmider og skimmelsvamp.

Rens og vask forlænger dynens levetid

Astma og Allergi-forbundet anbefaler en grunding rensning af dine dyner mindst én gang om året for at udrydde husstøvmider og levende organismer. Rens af dyner kan være en lang og besværlig proces. Det tager nemt op til mellem 6 og 8 timer, og under tørringen skal dynerne rystes hver 15. min. Men ved rens af dine dyner sikrer du en længere levetid for dine dyner og mindsker risikoen for at udvikle allergier.

Anbefaling til rens af dyne

Hos Byen Rens anbefaler vi dog stadig, at du får renset dine dyner ved høj temperatur minimum to gange om året. Det kræver en tromle med stor kapacitet for at få tørret dynerne ordentligt og sikre den oprindelige fylde. Med professionelt udstyr tager det normalt 4-5 timer for en rens af dine dyner, men det sikrer dig også et perfekt resultat og dyner, der er som nye.

Fjer og dun i dine dyner kan med tiden klumpe sammen og få dynerne til at virke tyndere, hvilket mindsker dynens evne til at isolere og varme. Det kan undgås ved, at du ryster dine dyner hver dag. Vores rens af dyner forlænger levetiden af dine dyner ved at sikre, at de opnår optimal fylde igennem tørringsprocessen.

Vi tilbyder rensning af dyner i hele Jylland og Fyn

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Jylland og på Fyn, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig.  Indleveringsstederne er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af dyner, uanset hvilken by du bor i.