Rens af jakker

Rens af jakker

Jakker kommer i mange typer, tilfælles har de blandt andet, at de holder dig varm. Men de er oftest også lavet af skind, uld eller indeholder dun. Jakker i disse materialer tåler ikke almindelig vask, men skal i stedet igennem en nænsom rens, hvis de trænger til at blive frisket op.

Rens af jakker tager nemt 4-6 timer, og det er altafgørende, at det bliver gjort på den helt rigtige måde. Vi anbefaler derfor ikke, at du eksperimenterer med det selv. Særligt tørringsprocessen af en dunjakke er vigtig, hvis man vil beholde fylde i sin jakke. Det kræver tilstrækkelig med plads, korrekt temperatur, rotation og varighed.

Rens af alle jakker

Hos Byens Rens har vi stor erfaring med rens af alle former for jakker. Vi sørger for at friske din jakke op og fjerne eventuelle pletter og odør, hvad end du har en ruskinds- eller dunjakke. Vores rens af jakker foregår manuelt, hvilket giver os mulighed for at behandle hver enkel jakke individuelt. Vi tror på, at det sikrer den højeste kvalitet af rensning af jakker.

Ønsker du, at din jakke holder i mange år frem? Den rette rens og pleje af din jakke er altafgørende for levetiden. Du kan med en regelmæssig imprægnering gøre din jakke mere modstandsdygtig over for vand og snavs. Men i det lange løb vil du få brug for rens af din jakke, for at den fortsat ser pæn og velholdt ud.