Rens og vask af gardiner

Rens og vask af gardiner

Dine gardiner hænger fremme hver dag og bliver udsat for både sol, støv og snavs. Med tiden kan gardiner påvirke dit indeklima negativt, hvis de ikke bliver renset for støv. Det er derfor nødvendigt, at dine gardiner indimellem bliver renset eller vasket.

Gardiner så gode som nye

Hos Byens Rens tilbyder vi både vask og rens af gardiner. Hvad enten dine gardiner trænger til at få fjernet lugt og pletter – eller bare trænger til en opfriskning. Efter rens af dine gardiner, efterbehandler vi dem enten i gardinpressen eller med damp for at få det mest professionelle resultat. Det betyder, at du får gardiner retur, som er så gode som nye og helt klar til at blive hængt op.

Rens og vask af alle typer gardiner

Vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, hvad end du har brug for vask eller rens af lamelgardiner, plissegardiner eller foldegardiner. Med en regelmæssig rens af dine gardiner sikrer du en forlænget levetid samt et godt indeklima.

Indlevering i hele Jylland og på Fyn

Hos Byens Rens har vi mere end 100 indleveringssteder fordelt på hele Fyn og i Jylland. Vi samarbejder med lokale forretninger, der alle har forstand på tekstiler og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på service inden for rens og vask, uanset hvilken by du bor i.