Rens af tøj hos Byens Rens 

Hektiske tidsplaner holder os så beskæftigede, at vi knap nok har tid til at lave huslige pligter som vasketøj. De fleste af os ønsker os rent og pænt presset tøj. Men det er de færreste, som gider at dedikere tiden til at gøre det selv. Derfor er der mange, der foretrækker professionelle renseritjenester for at imødekomme deres travle og krævende hverdag. Hos Byens Rens er vi specialister i rensning af tøj og overtager gerne både dit helt almindelige vasketøj og dit fine selskabstøj. Vi er et kompetent og traditionelt renseri, der altid gør vores bedste for at imødekomme dine krav for rens af tøj. 

Vi har ekspertviden og det rigtige udstyr til effektivt at komme selv de slemmeste pletter og skjolder på tøj og tekstil til livs. Rensning af tøj hos Byens Rens sker altid i hånden, og der gøres derfor aldrig brug af industrimaskiner. Vi ønsker nemlig at give både dig og dit tøj den bedste oplevelse, og derfor håndterer vores medarbejdere materialerne skånsomt og blidt, så du altid får tøjet tilbage i den bedste stand. Er du en af dem, der mere eller mindre vasker alt dit tøj i vaskemaskinen, bør du vide, at en professionel rens faktisk ses som mindre skadende end den gennemsnitlige vaskemaskine. Så i de fleste tilfælde kan det sagtens betale sig at lade os overtage rensningen af dit tøj – specielt hvis du har tøj lavet i delikate materialer, der behøver særlig pleje. 

Hvad ønsker du at få renset?

Garderobetøj

LÆS MERE

Selskabstøj

LÆS MERE

Jakker og Frakker

LÆS MERE

Skjorter

LÆS MERE

Skind og Pels

LÆS MERE

Professionel, omhyggelig og eksklusiv rens af tøj

Når du ordner dit vasketøj derhjemme, opstår der også andre opgaver som at lægge tøjet sammen, stryge og lægge det på plads, og vasketøjet bliver hurtigt en irriterende pligt, der bare skal overstås. Derfor sker der ofte også uheld, som at tøjet bliver misfarvet, skrumper, bliver elektrisk eller at det blot kommer til at se slidt ud, fordi man ikke har tid til at læse hver enkelt vaskeanvisning for det pågældende materiale. Når vi klarer rensningen af dit tøj, har vi øje for detaljerne, og vi sørger også for, at tøjet er strøget og foldet, når du henter det igen. Det eneste du skal gøre, er at lægge tøjet tilbage i skabet.

 

Vi renser alt tøj og tekstil

Hvis du tænker på at lade os håndtere en rens af dit tøj, skal du ikke bekymre dig om, hvad for noget tøj og tekstil, vi tager imod. Hos Byens Rens kan vi klare det meste, hvad enten det er en skjorte, et tæppe eller et møbelbetræk. Har du for eksempel fået en plet på din skjorte, som du bare ikke kan få af, og er du næsten klar til at smide skjorten ud? Aflever den hos et af vores indleveringssteder, og vi garanterer dig, at pletten er væk, når du får skjorten igen.