Rens af Bukser

Vi renser alle slags bukser

Hos Byens Rens tilbyder vi vask og rens af alle slags bukser. Vores speciale er især benklæder til jakkesæt og smoking, der kræver den helt rette rens for fortsat at fremstå eksklusive.

Rens og pres af bukser

Lad være med at gå rundt med bukser der er helt krøllet i knæhaserne eller plettet. Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi udfører alt vores rens af bukser manuelt for at sikre den helt rette rensningen af netop din bukser. Vi gennemgår altid hvert enkelte stykke tekstil i hånden for at vurdere den bedste behandling. Derefter forbehandler vi stoffet og pletbehandler målrettet. Vi imprægnerer lynlåsen og håndterer benklæderne med målet om at gøre dem så gode som nye. Til sidst sørger vi for at dine bukser står med knivskarpe presfolder.

Indlevering mere end 800 steder i hele Danmark

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i Danmark, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig. Mange af vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af bukser, uanset hvilken by du bor i.

Hvad koster det at få renset bukser?
Jakkesæt 258 kr.
Bukser 100 kr.
Blazer 158 kr.
Vest 115 kr.
Slips/Butterfly 115 kr.
Rens af bukser