Rens af Jakkesæt

Vi er eksperter i rensning af jakkesæt

Et jakkesæt kræver den rette rens og pleje for fortsat at fremstå eksklusivt. Rens af et jakkesæt eller en smoking er en kunst. De fleste typer jakkesæt er produceret i finere materiale, som indeholder for eksempel uld der nemt kan krympe eller miste sin struktur hvis ikke det behandles med særlige hensyn. Hvis rensningen af jakkesæt ikke bliver gjort på rette vis og med respekt for materialet, vil de hurtigt komme til at syne billige og slidte. Derudover har de fleste jakkesæt frontfiksering, der kan slippe og give bobler i stoffet, hvis det ikke behandles nænsomt og individuelt.

Jakkesæt laves i hånden

Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører al rens af jakkesæt manuelt for at sikre den helt rette proces for rensningen af netop dit jakkesæt. Når vi modtager dit jakkesæt, gennemgår vi først alt for pletter. Derefter forbehandler vi stoffet og pletbehandler målrettet. Tøjet renses herefter på de bedste maskiner der findes på markedet. Byens Rens råder over en række forskellige miljørigtige rensemetoder. Hver tøjdel behandles i henhold til producentens plejeanvisninger kombineret med vores faglige vurdering.
Vi vælger ligeledes rensemetoden ud fra om tøjet har pletter, hvilke pletter det har eller om det er for at fjerne lugt. Herefter gennemgås tøjet omhyggeligt. Er der rester af pletter, der ikke er forsvundet i renseprocessen, behandles pletten efterfølgende, hvis det er muligt uden at skade tøjet. Dette vil altid ske på den mest skånsomme måde. Af og til må tøjet renses flere gange i rensemaskinen for at få alle pletter af. Efter renseprocessen laver vi finish på tøjet. Det dampes op på forskelligt udstyr.
Til sidst presser og stryger vi jakkesættet. Benklæder får imprægneret lynlåsen og bliver presset i hånden på gammeldags manér. Lige netop pressearbejdet er en kunst. Presfolder lægges præcist, skarpt og med det helt rigtige tryk. Lommer stryges. Afslutningsvis hænger vi dem på en flot kvalitetsbøjle og ruller dem får fnug og hår, så de fremstår som nye. Habitjakker bliver ligeledes lavet i hånden. Her ser man tydeligt forskellen på Byens Rens og mange andre renserier. Vi laver finish så frontfikseringen ikke bobler og så jakken fremstår som ny. Når du får dit jakkesæt tilbage, afleveres det på bøjle i flot indpakning – det er som at få et splinternyt jakkesæt, lige til at hænge ind i skabet.

Vi tilbyder rens af jakkesæt i hele Danmark

Hos Byens Rens har vi mere end 800 indleveringssteder i hele Danmark, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig. Mange af vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af jakkesæt, uanset hvilken by du bor i.

Hvad koster det at få renset et jakkesæt?
Jakkesæt 258 kr.
Bukser 100 kr.
Blazer 158 kr.
Vest 115 kr.
Slips/Butterfly 115 kr.
Rens af jakkesæt