Rens af Kjoler

Kjoler har en feminin elegance over sig, og der er ofte lagt mange designmæssige tanker i at udvælge det helt rette materiale til netop din kjole. Mange kjoler er produceret i sarte tekstiler, som falder flatterende ned over kroppen. Med en kjole designet i naturmateriale vil du for eksempel undgå, at den bliver elektrisk og smyger sig ind til kroppen. Denne type tekstiler kræver en helt særlig håndtering, hvilket er vigtigt at huske, hvis du har brug for rensning af din kjole.

Rensning af alle typer kjoler

Hos Byens Rens har vi stor erfaring med kjolerens, og vi håndterer rensning af alle typer kjole. Vi tror på godt håndværk og vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor gør vi ikke brug af automatiserede industrimaskiner. I stedet udfører vi al rensning manuelt og har selv kontrol over hele produktionen. På den måde sikrer vi en rensning af din kjole i bedste kvalitet.

Vi gør os altid umage med at udvælge en proces, der passer perfekt til rensning af netop din kjole. Særligt selskabskjoler med påsætning og silkekjoler kræver en helt særlig håndtering for at forblive smukke og eksklusive langt ud i fremtiden.

Pletter på kjolen kræver rens

Hvis du har fået pletter på din kjole, er det vigtigt, at du ikke forsøger med rensning selv. Lad os håndtere det i stedet, så du sikrer, at pletten forsvinder uden at efterlade synlige spor. Samtidig kan du glæde dig over at få afleveret en kjole, der er som ny. Vi leverer nemlig altid din kjole på kvalitetsbøjler og i en lækker, eksklusiv indpakning.

Hvad koster det at få renset en kjole?
Kjole, alm. 259 kr.
Kjole, lang 329 kr.
Kimono 259 kr.
Buksedragt 259 kr.
Bluser/let top 115 kr.
Striktrøje 136 kr.
Trøje 115 kr.
Tørklæde, silke 172 kr.
Nederdel 118 kr.
Nederdel, silke 253 kr.
Nederdel, plissé 293 kr.
Nederdel, buks 143 kr.
Rens af kjole