Rens af Frakker

En frakke eller en overfrakke er en jakke, der går til lårene eller længere ned. Den er beregnet det yderste stykke overtøj. Frakker bliver hovedsageligt brugt om vinteren for at holde varmen. Frakker er ofte fremstillet i varme materialer som uld eller pels, men frakker som Burberry Trenchcoat er lavet i bomuld og polyester.

Rens af frakke

Uldfrakker har normalt en plejeanvisning med vaskesymbol P, der betyder at frakken skal ”tørrenses” – eller som det hedder, Dry Cleaning – for at beskytte uldens naturlige struktur og for at undgå krymp. Rens af en Trenchcoat anbefales samme behandling.

Vi gennemgår altid din frakke for at få overblik over pletter, men også for at vurdere om der kan være risiko for skader på knapper eller læderdele. Ofte ser man at der er læder i kraven eller ved lommerne, og hvis læderet ikke er 100% ægte er der en risiko for at det kan krakelere.

Herefter renses frakken på miljørigtig vis, så frakken holder sin farve og dufter frisk bagefter.

Frakken bliver dampet op på en speciel professionel dampgine, der udglatter foret og sikrer en glat og ensartet flade på ydersiden af frakken. Frakken bliver derefter presset op på gammeldags manér og afsluttes med at blive shavet – barberet med en tekstilshaver – for at fjerne fnuller, samt bliver rullet med vores fnugrulle. Frakken leveret på en kvalitetsbøjle med skulderstøtte og pakkes ind, så du får følelsen af at have fået en helt ny frakke.

Definitioner på jakker og frakker:
Vinter
Jakke:       – Længde: Kort, går max til lårene
Frakke:     – Længde: Fra knæene og ned

Sommer
Jakke:       – Længde: Kort, går max til numsen
Frakke:     – Længde: Fra lårene og ned

Hvad koster det at få renset en frakke?
Frakke, tynd 299 kr.
Frakke, Burberry 349 kr.
Frakke, vinter u. pels, inkl. imprægnering 509 kr.
Jakke, alm. inkl. imprægnering 230 kr.
Jakke, vinter u. pels, inkl. imprægnering 359 kr.
Jakke, vinter med pels, inkl. imprægnering 497 kr.
Dunjakke Special*, uden pels 384 kr.
Dunvest, inkl. imprægnering 234 kr.

*Typisk, dog ikke begrænset til: Canada Goose, Moncler, Pajar, Parajumpers, North Face, BOSS, Armani, Gucci etc.

 

Rens af frakke