Rens af Brudekjole

En brudekjole bærer ofte minder med sig fra en fantastisk og fortryllende aften. Du har brugt timevis på at udvælge den helt perfekte brudekjole, fået den skræddersyet til netop din krop, og ventet spændt på den dag, hvor du endelig har kunnet vise den frem. Brudekjoler er ofte designet i smukke og sarte materialer såsom silke, satin, blonder og perler. Derudover er mange brudekjoler udstyret med indbygget korset eller korsetstivere. Derfor er en nænsom og professionel rens af brudekjoler ofte påkrævet.

Rens af Årets Brudekjole 2019

Liv Martine, ‘Den store bagedyst’-vinder fra 2015, vandt prisen som Årets Brudekjole i 2019. Byens Rens havde fornøjelsen af at rense den smukke kjole efter brylluppet, og det var en kompliceret opgave fordi det var en skræddersyet designerkjole, som hun også selv havde sat perler på. Kjolen skulle renses effektivt og alligevel skånsomt, således at jordpletter blev fjernet uden at kjolen tog skade. Resultatet blev perfekt!

Eksklusiv rens af brudekjoler

Hos Byens Rens går vi ind for kvalitet og vi har meget strikse procedurer for hvordan vi håndterer brudekjoler. Vi har én dedikeret medarbejder, Maria, som er uddannet skrædder og i mere end 35 år har arbejdet med brudekjoler og selskabskjoler. Hun er den eneste, der håndterer vores eksklusive kjoler og det kan tydeligt ses i det endelige resultat. En brudekjole til videresalg taber ligeledes stor værdi, hvis rensningen ikke er gjort perfekt. Vi tror ikke, at samme person som kan stryge skjorter og bukser, har ekspertisen til at håndtere beklædningdele til mange tusind kroner.

Vi er et traditionelt renseri, hvor alt gøres manuelt, og vi har stor erfaring med rens af brudekjoler. Rens af brudekjoler er en kompliceret sag. Det er afgørende, at det håndteres nænsomt og af de rette hænder. Vi anbefaler, at du hurtigst muligt efter brylluppet indleverer kjolen til os, hvis vi skal fjerne eventuelle pletter fra mad, spiritus eller jord. Derfor kan du også altid få fat på os 24 timer i døgnet.

Inden vi udvælger, hvilken type rens der skal bruges til din brudekjole, tager vi altid en individuel vurdering af kjolen. Vores rens af brudekjoler er nænsom, så vi sikrer, at du får en kjole retur, der er så god som ny. Vi leverer din brudekjole tilbage fra rens på kvalitetsbøjle og i en eksklusiv indpakning.

Hvad koster det at få renset en brudekjole?
Brudekjole, simpel (1 lag) 890 kr.
Brudekjole, alm. (2-4 lag) 1.088 kr.
Brudekjole, flere lag (5-9 lag) 1.600 kr.
Brudekjole, eksklusiv (>10 lag eller nypris >15.000kr) 1.900 kr.

Leveringstid: 2 uger

Omhyggelig og eksklusiv rens af brudekjoler 

En brudekjole bærer ofte minder med sig fra en fantastisk og fortryllende aften. Du har brugt timevis på at udvælge den helt perfekte brudekjole, fået den skræddersyet til netop din krop, og ventet spændt på den dag, hvor du endelig har kunnet vise den frem. Derfor vil mange selvfølgelig også gerne holde brudekjolen fin og pæn, så den kan bringe glæde og vække minder i mange år efterfølgende. Når du afleverer din brudekjole til rensning hos os, kender vi vores ansvar og vi passer altid rigtig godt på din kjole. 

Det er især vigtigt med en professionel rens af en brudekjole, da mange brudekjoler ofte er designet i smukke og sarte materialer såsom silke, satin, blonder og perler, der kræver en nænsom og professionel behandling. 

Vi er eksperter i rensning af brudekjoler

Vi arbejder altid på at give vores kunder den bedste kvalitet, og vi har derfor meget strikse procedurer for, hvordan vi håndterer brudekjoler. Vi behandler enhver brudekjole med respekt og derfor lader vi kun en af vores renserimedarbejdere, Maria, håndtere rensningen af brudekjoler. Maria er uddannet skrædder og har i mere end 35 år arbejdet med brudekjoler og selskabskjoler, og det er tydeligt, at hun har respekt og forstand på alle de fine og sarte materialer i en brudekjole.  

 

Vi er et traditionelt renseri, hvor alt gøres manuelt, og vi har stor erfaring med rens af brudekjoler. Rens af brudekjoler kan være kompliceret, og det er afgørende, at det håndteres nænsomt og af de rette hænder. Vi anbefaler, at du hurtigst muligt efter brylluppet indleverer kjolen til os, hvis vi skal fjerne eventuelle pletter fra mad, spiritus eller jord. Derfor kan du også altid få fat på os 24 timer i døgnet.

Hvorfor skal jeg rense min brudekjole? 

Måske har du passet ekstra godt på din brudekjole og derfor synes du måske slet ikke, at den har behov for en rens. Men fordi, at en brudekjole er så delikat og sart, vil det altid være en god ide at rense brudekjolen. Hvis du ikke sender din brudekjole til rens og opbevarer den korrekt efterfølgende, kan den blive påvirket af sine omgivelser og dermed blive misfarvet. Til brylluppet kan du spilde, du får det måske varmt og din make-up smitter af. Derfor er det uundgåeligt, at din brudekjole bliver snavset, selvom du måske ikke selv kan se det. Snavs, som sidder gemt i brudekjolen, kan lave varige skader og pletter, hvis brudekjolen ikke bliver professionelt renset. Du bør også altid opbevare brudekjolen korrekt efterfølgende, da det er vigtigt, at kjolen ikke opbevares i plastik i for lang tid. Den mindste fugt i et så tæt miljø som en plastikpose kan nemlig forårsage mug på kjolen.

 

En brudekjole er en kjole, som man gerne vil beholde og måske endda give videre til andre generationer eller blot videresælge den, så andre kan få lykkelige stunder i kjolen. Derfor er en professionel rensning af en brudekjole altid en god ide, for kun på den måde er du garanteret en brudekjole, der holder sig pæn og fin i mange år.  

 

Vi påbegynder altid vores renseprocess med en vurdering af din specifikke brudekjole. Det gør vi for at sikre os, at den får den korrekte behandling. Brudekjoler kræver aldrig den samme type rens, da de er så forskellige i materialer, syninger og udskymking. Derfor håndterer vi også rensningen af din brudekjole i hånden, så vi forsigtigt og nænsomt kan udføre rensningen af brudekjolen, så den bliver som ny igen. Prisen på rensningen af din brudekjole afhænger af, hvor mange lag og hvilke materialer den er i. Du kan se vores forskellige priser på rens af brudekjole her