Rens af Dåbskjole

Dåbskjoler kan være arvestykker, som er forbundet med mange følelser og minder. De kan ligeledes være i mange forskellige stoftyper og måske endda hjemmelavet og med broderinger. Det sker ofte også at dåbskjoler enten har gylp eller andre pletter, samt tendens til at blive gullige. Fælles for dem er, at man som kunde ikke ønsker at tage nogle chancer når dåbskjolen skal renses.

Rens af dåbskjole

Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Når vi renser dåbskjoler, bliver de håndbåret igennem produktionen fra start til slut. Vi gennemgår omhyggeligt kjolen og tager dialog med dig, hvis der er forhold du skal være særligt opmærksom på. Herefter bliver kjolen forbehandlet, oftest med en oxiderende pletbehandling, som er særligt effektiv til at fjerne pletter på en skånsom måde. Kjolen bliver behandlet med et renseprogram specialdesignet til at beskytte fibrene i stoffet, så det ikke krymper. Ligeledes tilsætter vi blegemiddel og vi stiver dåbskjolen, såfremt du ønsker det også. Vi behandler ofte dåbskjoler der er mere end 100 år gamle og hvor der med respekt skal tages hensyn i alle trin i renseprocessen.

Hvad koster det at få renset en dåbskjole?
Dåbskjole 298 kr.
Find et renseri nær dig

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Danmark, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig. Mange af vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af dåbskjoler, uanset hvilken by du bor i.

Rens af dåbskjole