Rensning af Selskabskjoler

Hvordan får du en plet af din yndlings kjole – rens kjolen.

For de fleste kvinder er selskabskjoler noget der er forbundet med følelser og minder. Kjolerne er nøje udvalgt og kan være temmelig bekostelige.

Mange selskabskjoler er i polyester chiffon eller georgette på grund af det giver et levende og luftigt udtryk i kjolen.

Selskabskjoler kan også være i viscose eller silke, som kan være satinvævet for at give en blank overflade.

Silke og hør er naturmaterialer, der ikke tåler opløsningsprodukter påført direkte på stoffet. Hvis man prøver at fjerne pletter ved manuel gnidning af stoffet vil der typisk fremstå en plet efter rensning. Det ses ofte hvis kunden har været uheldig og fået en plet på tøjet og har prøvet at fjerne den med en serviet eller lignende. Umiddelbart ser det måske pænt ud, men efter rensning er der nu en lys plet. Det skyldes at man har påvirket farvestofferne, som ligger uden på fibrene i modsætning til f.eks. uld og polyester, der er gennemfarvet.

Derfor er det med den dybeste respekt og omhu at Byens Rens renser selskabskjoler.

Rensning af alle typer selskabskjoler

Så hvordan får man en plet af sin kjole; hos Byens Rens har vi stor erfaring med kjolerens, og vi håndterer rensning af alle typer kjoler. Vi tror på godt håndværk og vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor gør vi ikke brug af automatiserede industrimaskiner. Vi udfører alt i hånden og det er kun få af vores specialiserede medarbejdere med mange års erfaring og med skrædderbaggrund, der håndterer finere kjoler. På den måde sikrer vi en rensning af din kjole i bedste kvalitet.

Vi gør os altid umage med at udvælge en proces, der passer perfekt til rensning af netop din kjole. Særligt selskabskjoler med påsætning og silkekjoler kræver en helt særlig håndtering for at forblive smukke og eksklusive langt ud i fremtiden.

Hvad koster det at få renset en selskabskjole?
Smoking/Kjolesæt, uden vest 317 kr.
Smokingvest 115 kr.
Kjole, selskab 480 kr.
Brudekjole, simpel (1 lag) 890 kr.
Brudekjole, alm. (2-4 lag) 1.088 kr.
Brudekjole, flere lag (5-9 lag) 1.600 kr.
Brudekjole, eksklusiv (>10 lag eller nypris >15.000kr) 1.900 kr.
Dåbskjole 298 kr.
Konfirmationskjole 349 kr.
Rens af selskabskjole