Rens af Smoking

En smoking – eller tuxedo som det hedder på engelsk – er noget som mænd i forbindelse med fester bruger efter kl. 18. Smokingen ligger mellem det mørke jakkesæt og det mere formelle kjole-og-hvidt sæt.

En smoking er som regel af sort uld og har et revers i satin – ofte silke. Smokingjakken kan være midnatsblå eller mørkerød, men buskerne er altid sorte uanset jakkens farve.

Smokingen stammer fra 1800-tallet. Helt tilbage i 1865 lavede Henry Poole fra Londons legendariske skræddergade, Savile Row, en smokingjakke til the Prince of Wales.

I dag vælger mange loger at bruge Byens Rens til at rense deres kjolesæt.

Rens af smoking og kjolesæt

Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører al rens af smoking og kjolesæt manuelt for at sikre den helt rette proces for rensningen af netop dit tøj. Når vi modtager dit tøjet, gennemgår vi først alt for pletter. Derefter forbehandler vi stoffet og pletbehandler målrettet.

Rens af kjolesæt indbefatter ofte pletbehandling efter mad og vin. Vi er specialister i at fjerne netop disse typer pletter.

Herefter gennemgås tøjet omhyggeligt. Er der rester af pletter, der ikke er forsvundet i renseprocessen, behandles pletten efterfølgende, hvis det er muligt uden at skade tøjet. Dette vil altid ske på den mest skånsomme måde. Af og til må tøjet renses flere gange i rensemaskinen for at få alle pletter af.

Efter renseprocessen laver vi finish på tøjet. Det dampes op på forskelligt udstyr. Til sidst presser og stryger vi tøjet. Vi er særligt opmærksomme på at reverset af satin ikke tager skade.

Nu er dit tøj som nyt og klar til næste fest eller arrangement.

Indlevering i hele Jylland og på Fyn

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Jylland og på Fyn, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig. Mange af vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af bukser, uanset hvilken by du bor i.

Hvad koster det at få renset en smoking?
Smoking/Kjolesæt, uden vest 317 kr.
Smokingvest 115 kr.
Kjole, selskab 480 kr.
Brudekjole, simpel (1 lag) 890 kr.
Brudekjole, alm. (2-4 lag) 1.088 kr.
Brudekjole, flere lag (5-9 lag) 1.600 kr.
Brudekjole, eksklusiv (>10 lag eller nypris >15.000kr) 1.900 kr.
Dåbskjole 298 kr.
Konfirmationskjole 349 kr.
Rens af smoking