Læderjakke

Rens af Læderjakke

En læderjakke er et meget alsidigt stykke overtøj. Læder er et materiale, der kan se fantastisk ud på både mænd og kvinder i alle aldre. Hvis du ejer en ægte læderjakke, ved du også, at den let kan være en af ​​de dyreste beklædningsdele du ejer.

Det fantastiske ved læderjakker er, at så længe de er af høj kvalitet og vedligeholdes godt, kan de vare i årevis. En bekymring, som mange ejere af læderjakker har, er imidlertid at vide, hvor ofte eller hvordan man rengør sin læderjakke.

Vores skindspecialister kan fjerne mærker og pletter, røre op, rense og børste for at genskabe dyrt lædertøj til så tæt på den oprindelige tilstand som muligt. Der er dog ingen garanti for at vi kan fjerne pletter på skind.

Vi leverer også voksservice til læderjakker som Barbour.

Naturligt skind er unikt og individuelt, og rengøring og vedligeholdelse kan være en kompleks proces. Det vil normalt tage omkring 4 uger at få behandlet din læderjakke, men tiden kan variere på grund af kompleksiteten i processerne involveret i ruskind og læderrensning.

Hvad skal du være opmærksom på?

1) Der er ingen garanti for, at pletter kan fjernes på skind, idet det ikke er ligesom traditionelt stof der kan dybderenses.
2) Det tager typisk 4-6 uger at rense skind & pels

Hvad koster det at få renset en læderjakke?
Bukser, skind 467 kr.
Jakke, skind 572 kr.
Jakke, pels 778 kr.
Frakke, skind 690 kr.
Frakke, pels 978 kr.
Nederdel, skind 431 kr.
Kjole, skind 770 kr.
Vest, skind 437 kr.
Vest, pels 667 kr.
Bluse, skind 550 kr.
Motorcykeldragt, læder 1.016 kr.
Motorcykelbuks, læder 635 kr.
Handsker, skind 340 kr.
Hat, skind 440 kr.
Hat, pels 490 kr.

Vi anbefaler at du altid kontakter os direkte for at afstemme forventninger til resultat, samt pris og leveringstid.

Rens af læderjakke