Pels

Rensning af Pels

Pels er i manges øjne eksklusivt og lækkert. Pels skiller sig ud fra mængden og er fremstillet af helt ægte og naturlige materialer. Men det betyder også, at pels er mere sårbar i forhold til tid og slid. Pels kræver derfor helt særlig pleje og vedligeholdelse for fortsat at fremstå eksklusivt.

Bærer du dig forkert ad med rensning af pelse, kan du risikere, at skindet tørrer ud, eller at overfladen bliver olieret. Derudover er det afgørende for pelsens holdbarhed, at det sommeropbevares ved korrekt luftfugtighed, temperatur og lys, så der ikke mistes hår eller dannes møl.

Skånsom rensning af pels

Pelsrens og opbevaring af pels er ikke for hvem som helst, derfor samarbejder vi kun med de allerbedste på området. Hos Byens Rens har vi stor erfaring med pelsrens og gør en dyd ud af at finde den helt rette metode til rensning af din pels. Vi tror på, at manuelt arbejde og godt håndværk sikrer den bedste kvalitet.

Efter en pelsrens hos os er din pels som ny. Den bliver afleveret eksklusivt indpakket på kvalitetsbøjler.

Hvad skal du være opmærksom på?

1) Der er ingen garanti for, at pletter kan fjernes på skind & pels, idet det ikke er ligesom traditionelt stof der kan dybderenses.
2) Det tager typisk 4-6 uger at rense skind & pels

Hvad koster det at få renset skind og pels?
Bukser, skind 467 kr.
Jakke, skind 572 kr.
Jakke, pels 778 kr.
Frakke, skind 690 kr.
Frakke, pels 978 kr.
Nederdel, skind 431 kr.
Kjole, skind 770 kr.
Vest, skind 437 kr.
Vest, pels 667 kr.
Bluse, skind 550 kr.
Motorcykeldragt, læder 1.016 kr.
Motorcykelbuks, læder 635 kr.
Handsker, skind 340 kr.
Hat, skind 440 kr.
Hat, pels 490 kr.
Rens af pels