Håndstrøget skjorte

Skjorteservice hvor alt laves i hånden

Vores skjorteservice garanterer skjorterens i bedste kvalitet. Hos Byens Rens udfører vi alt arbejde manuelt for at sikre den helt rette individuelle rens og pleje af dine skjorter.

Er der tale om hvide skjorter, vil de blive bleget passende. Byens Rens er et rigtigt renseri, som tror på godt håndværk. Vi er af den overbevisning, at rigtige skjorter skal stryges i hånden, og vi bruger derfor ingen dampdukker på denne ydelse. Ved aflevering vil dine skjorter være nystrøget og eksklusivt indpakket.

Med en professionel behandling af dine skjorter er du sikker på, at der bliver taget hensyn til materiale og knapper. Det vil sikre dine skjorter en længere levetid og et pænere udtryk.

Skjortevask, strygning og rens af skjorter til private og erhverv

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Danmark.  Indleveringsstederne er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rensetøj, uanset hvilken by du bor i.

Vi har desuden branchens bedste firmaaftale for rens af skjorter på arbejdet. Vi tilbyder at hente og bringe rensetøj og skjorter to gange om ugen på din arbejdsplads, og du betaler nemt via MobilePay, så der ikke er omkostninger til administration. Læs mere om firmaaftalen her

Vask af skjorter