Rens af Ruskindssko

Ruskind er en lædertype med en ”ru”, opkradset overflade. De har en slags “luv” på, og det er dette, der gør dem svære at holde rigtig pæne.

Rens af ruskindssko er derfor noget der kræver tid, specialprodukter og den rette teknik.

Rens af ruskindssko

Vi behandler russkindssko og -støvler individuelt. Især ruskindssko i naturfarve kan være en udfordring. Generelt er pletter og skjolder en udfordring.

Vores behandling indeholder, at vi først afrenser overfladen med en børste og med en blæsepistol. Derefter damper vi ruskindet og blødgør det for ikke at ødelægge strukturen. Herefter behandles de i hånden med specialmidler, typisk skum, som rengør skindet.

Vi tørrer herefter skoen og isætter en skoblok, der sørger for at skoen holder sin form.

Til sidst sprayer eller farver vi skoen, hvis der er behov for det. Vi anvender derefter en Crepe børste, der får skindet til at få sin ru overflade. Ruskindssko bliver altid imprægneret til sidst, så skidt og snavs afvises.

Hver sko er individuel og idet skind er et naturmateriale, er det med visse forbehold at vi renser disse sko. Der kan ikke gives garanti for at alle pletter kan fjernes og det må påregnes, at skoen ikke kan stå 100% som original.

Men Byens Rens har stor erfaring med rensning af ruskindssko og det er din sikkerhed for, at behandlingen vi giver den, er den bedste du kan få.

Hvad skal du være opmærksom på når du får renset sko hos Byens Rens?

1) Vores forsikring dækker ikke, så behandlingen er på din egen risiko
2) Vi kan ikke garantere at sko bliver 100% som nye – slet ikke ruskindssko. Vi er enormt omhyggelige og vedholdende, men garanti om at de bliver som nye, kan ikke udstedes på forhånd
3) Det tager 2-3 uger at få renset sko

Hvad koster det at få renset sneakers?
Sneakers alm. 234 kr.
Sneakers luksus 468 kr.
Sko ruskind 389 kr.
Rens af ruskindssko