Rens af Sneakers

Vi tilbyder rens af sneakers. Behandlingen sker individuelt i forhold til hvilken type sneakers der er tale om. Typisk vil vi starte med at rense overflader ved brug af luftsprøjte og børste. Vi afmonterer typisk snørebånd.

Herefter vil dine sneakers blive vasket på et specialprogram der er særlig skånsomt og behandler ved lave temperaturer og centrifugering.

Tørring sker ved at vi monterer en særlig skoblok af cedertræ, som absorberer fugt og bevarer skoens form – især hvis din sneakers er helt eller delvist lavet af læder. Skoen lufttørrer i passende temperatur.

Den afsluttende finish af skoen sker ligeledes manuelt, hvor vi gennemgår skoen. Imprægnerer den. Sprøjter inderskoen med lugtfjerner. Sålen bliver afrenset med et specialprodukt, som især ved hvide såler får skoen til at stå som ny.

Rens af sneakers er altid forbundet med en risiko for at skoene kan ændre karakter, når de renses. Sneakers er af meget forskellig art, selv indenfor samme mærke. Især forskellige materialer på samme sko – ruskind, læder, kunststof – og kontrastfarver – sort/hvid, rød/gul osv. – er parametre som kan udgøre en risiko.

Derfor laver vi altid en faglig vurdering om der er faktorer som gør, at vi med sikkerhed kan sige at en behandling ikke kan anbefales.

Hvad skal du være opmærksom på når du får renset sneakers hos Byens Rens?

1) Vores forsikring dækker ikke, så behandlingen er på din egen risiko
2) Vi kan ikke garantere at sneakers bliver 100% som nye. Vi er enormt omhyggelige og vedholdende, men garanti om at de bliver som nye, kan ikke udstedes på forhånd
3) Det tager 2-3 uger at få renset sneakers

Hvad koster det at få renset sneakers?
Sneakers alm. 234 kr.
Sneakers luksus 468 kr.
Sko ruskind 389 kr.
Rens af sneakers