Vasketøj

Lad os ordne vasketøjet for dig og brug tiden på noget andet. Vores vasketøjsservice er blandt andet populær hos familier der har en ældre forældre eller bedsteforældre, som fortjener den værdighed og livskvalitet der er ved altid at have rent tøj, der er lagt pænt sammen i skabet – lige klar til brug. Den kommunale vaskeservice er oftest kun at borgerens tøj kommer usorteret og krøllet i en vaskepose. Vi synes at de ældre fortjener bedre end dét.

Med mere end 600 indleveringssteder i Danmark er der oftest et sted tæt på, hvor vasketøj nemt kan afleveres og hentes igen.

Hvis man ikke selv har mulighed for at aflevere vasketøjet, kan det arrangeres at vi henter direkte hos den ældre borger. Det vil altid være samme chauffør der kommer og henter, hvilket skaber tryghed for familien og den ældre.

Det giver livskvalitet for den ældre og god samvittighed for familien.

Vi håndterer vasketøj omhyggeligt og leverer det blandt andet retur lagt pænt sammen i typer og farver, således at det ligger pænt i skabet.

Vaskeservicen er også i stigende grad populære blandt travle unge eller familier, som har brug for at frigive tid i hverdagen til andre ting.

Uanset hvad din situation er, kan du være sikker på at du med Byens Rens får en vasketøjsservice der bare altid er iorden.

 

Vasketøj - Byens Rens ByensRens Vasketoej 1