Indleveringssteder

Hvis du vil finde et rigtig godt renseri, som er nemt at bruge, er Byens Rens det sikre valg. Byens Rens er blandt de førende renserier i Europa og fordi det kræver enormt store investeringer at have udstyr til at levere høj kvalitet og gøre det 100% miljørigtigt, bliver der færre og færre renserier i Danmark. Hos Byens Rens er konceptet, at du kan indlevere alle typer af ting til Rens, Skrædder og Skomager mere end 600 steder i Danmark. På den måde har du altid et rigtig godt renseri af højeste karat inden for kort afstand.

Vi opfordrer til at man indleverer sit rensetøj de steder, hvor man alligevel har sine ærinder. Dels for at få det gjort (istedet for at det ligger på bagsædet i bilen), men også for at passe på miljøet og for at støtte lokalhandlen. Det giver mening, synes vi. Kunderne siger typisk altid: “Det var godt nok smart”, når de først har prøvet det.

Sådan foregår det

Byens Rens henter & bringer fast 2 gange om ugen med egne chauffører og vi leverer fra gang-til-gang på alle almindelige ting. Du indleverer på samme måde, som når du skal sende en pakke med eksempelvis PostNord eller GLS. Når din ordre er klar til afhentning, modtager du en SMS.

Garanti for at der er styr på det

Det er ekstremt kompliceret at håndtere så mange opsamlingssteder, ordrer og tøjdele rent logistisk. Så hvordan sikrer vi at dit dyrebare tøj ikke bliver forbyttet eller bliver væk?

Byens Rens er anerkendt globalt set for at have det bedste setup for hente-/bringeservice i verden. Vi er længere fremme end de er i USA, Europa og Mellemøsten.

Det betyder at hos Byens Rens, der bliver ting ikke væk eller forbyttet. Du kan have 100% tillid til, at vi har styr på dit yndlingstøj. Vi laver registrering og opmærkning af alt. Det håndteres i et avanceret IT system med stregkoder og journalføring. Derudover har vi ialt 11 kontrolpunkter fra start til slut, hvor din ordre kontrolleres og det sikres at din ordre håndteres korrekt. Byens Rens har Europas største automatiske sorteringsanlæg, som selv kombinerer ordrer, pakker dem ind og sorterer dem til udkørsel. Det minimerer menneskelige fejl.

Både vores produktionssetup og logistik er i en liga for sig, og derfor er vi glade for at kunne gøre det tilgængeligt for dig ved at du altid har et sted tæt på, hvor du kan indlevere til Byens Rens.

Indlevering hos de største kædebutikker

Vi har kædeaftaler på nationalt plan med bl.a. PWT Group (Tøjeksperten og Wagner), Coop (Dagli’Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly), Dagrofa (SPAR, Min Købmand og Let-Køb), samt Salling Group (Bilka, Føtex og Salling). Det er kæder der dækker de fleste behov ift. beliggenhed og service. Hvad enten du skal finde et sted at indlevere dit eksklusive tøj, dåbskjolen der er mere end 100 år gammel, eller du blot vil have et sted hvor du nemt kan aflevere skjorter, jakkesæt, kjoler eller rulletøj, så har vi helt sikkert et indleveringssted der passer til dig.

I nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvordan du rent praktisk kan indlevere til Byens Rens hos vores forskellige indleveringssteder.

Premium Tøjbutikker

LÆS MERE

Alm. indleveringssteder

LÆS MERE

Tøjeksperten og Wagner

LÆS MERE

Dagrofa

LÆS MERE

Salling Group

LÆS MERE