Rens af jakkesæt

Et jakkesæt kræver den rette rens og pleje for fortsat at fremstå eksklusivt. Rens af et jakkesæt eller en smoking er en kunst og kræver både håndværk, ekspertviden samt gode faciliteter og produkter. Et jakkesæt er ikke et hvilket som helst sæt tøj, og de fleste typer jakkesæt er produceret i finere materiale, og kan for eksempel indeholde uld, der nemt kan krympe eller miste sin struktur, hvis ikke det behandles med særlige hensyn.

Hos Byens Rens ved vi, at før du køber et jakkesæt, har du ofte tænkt længe over materialet, farverne og pasformen. Derfor renser vi altid dit jakkesæt med høj forsigtighed og ekspertise og med respekt for materialet, da et jakkesæt ellers kan komme til at synes billigt og slidt.

Rensning af jakkesæt i allerhøjeste kvalitet 

Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører al rens af jakkesæt manuelt for at sikre den helt rette proces for rensningen af netop dit jakkesæt og dets materiale. Når vi modtager dit jakkesæt, gennemgår vi først alt for pletter. Derefter forbehandler vi stoffet og pletbehandler målrettet.

Hos Byens Rens råder vi over en række forskellige miljørigtige rensemetoder for at sikre, at dit tøj altid får den absolutte bedste behandling. Dit jakkesæt behandles altid i henhold til producentens plejeanvisninger, som vi kombinerer med vores renserimedarbejders faglige vurdering. Vi vælger ligeledes rensemetoden af dit jakkesæt ud fra, om sættet har pletter, hvilke pletter det har, eller om det er nødvendigt at fjerne lugt. 

Når hele renseprocessen er færdig, gennemgås tøjet omhyggeligt. Er der rester af pletter, der ikke er forsvundet, behandles pletten efterfølgende, hvis det er muligt uden at skade dit jakkesæt. Dette vil altid ske på den mest skånsomme måde og med respekt for materialet.  

Efter renseprocessen laver vi finish på tøjet, og det dampes op. Til sidst presser og stryger vi jakkesættet, så det bliver helt klar til livets store begivenheder. 

Benklæder får imprægneret lynlåsen og bliver presset i hånden på gammeldags manér. Pressefolder lægges præcist, skarpt og med det helt rigtige tryk, og lommerne stryges. Til sidst hænger vi dem på en flot kvalitetsbøjle og ruller dem for fnug og hår, så de fremstår som nye.

Habitjakker renses ligeledes i hånden. Her ser man tydeligt forskellen på Byens Rens og mange andre renserier. Vi laver finish, så frontfikseringen ikke bobler, og så jakken fremstår som ny. Når du henter dit jakkesæt, afleveres det på bøjle i flot indpakning – det er som at få et splinternyt jakkesæt lige til at hænge ind i skabet.

 

Vi tilbyder rens af jakkesæt i hele Danmark

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Danmark, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig. Mange af vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Og så har alle indleveringssteder markedets hurtigste leveringstid på rens af jakkesæt.