Rens af jakkesæt

Rens af jakkesæt
Vi er eksperter i rensning af jakkesæt

Et jakkesæt kræver den rette rens og pleje for fortsat at fremstå eksklusivt. Rens af et jakkesæt eller en smoking er en kunst. De fleste typer jakkesæt er produceret i finere materiale, som indeholder for eksempel uld.

Hvis rensningen af jakkesæt ikke bliver gjort på rette vis og med respekt for materialet, vil de hurtigt komme til at syne billige og slidte. Derudover har mange jakkesæt frontfiksering, der kan slippe og give bobler i stoffet, hvis det ikke behandles nænsomt og individuelt.

Manuelt rens af jakkesæt

Hos Byens Rens tror vi på godt håndværk og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører al rens af jakkesæt manuelt for at sikre den helt rette proces for rensningen af netop dit jakkesæt. Når vi modtager dit jakkesæt, gennemgår vi først alt for pletter. Derefter forbehandler vi stoffet og pletbehandler målrettet. Vi imprægnerer jakkesættets lynlås og glatter inderstoffet ud. Til sidst stryger vi dine benklæder, uden brug af presse, og ruller hele jakkesættet for fnug og hår.

Når du får dit jakkesæt tilbage, afleveres det på kvalitetsbøjle i luksuriøs indpakning – det er som at få et splinternyt jakkesæt, lige til at hænge ind i skabet.

Vi tilbyder rens af jakkesæt og habit i hele Jylland og Fyn

Hos Byens Rens har vi indleveringssteder fordelt i hele Jylland og på Fyn, så der er helt sikkert et indleveringssted i nærheden af dig.  Alle vores indleveringssteder er tøjforretninger, der har forstand på tekstiler, og som har gode åbningstider og central beliggenhed. Alle indleveringssteder har markedets hurtigste leveringstid på rens af jakkesæt, uanset hvilken by du bor i.